For et par dage siden kunne vi læse om listen over dem, der er valgt til at slutte sig til det franske hold i betragtning af Worlds of Padel som spilles i Doha, Qatar fra 15. til 20. november 2020.

Hvis nogle bevarede navne allerede er kendte inden for det franske udvalg, er pigernes kaptajn, Robin Haziza, ønskede at bringe noget nyt blod til dette hold ved at give 3 nye en chance.

Sådan er det Fiona ligi, Elodie Invernon et Lucile Pothier får privilegiet at bære tricolor -farverne under VM i Qatar.

Padel Magazine talte med en af ​​disse meget lovende spillere, Lucile Pothier.

Under denne udveksling vendte hun tilbage til sit udvalg til det franske hold, hendes forhold til sin kaptajn Robin Haziza, men også om den indsats, hun gjorde i træningen.

En drøm, der går i opfyldelse

”Jeg forventede slet ikke at blive udvalgt og blev glædeligt overrasket over nyheden. At spille for det franske hold er en drøm, jeg er meget glad for det, og jeg vil gøre alt for at være klar.

Robin gav mig meget støtte og opmuntrede mig meget, da jeg indså det praktik hos det franske hold. Han fortalte mig, at jeg var nødt til at arbejde hårdt, men at jeg havde alle mine chancer, at jeg var nødt til at tro på det. Hans ord rørte mig og motiverede mig frem for alt til at give det bedste af mig. Efter denne praktik blev jeg involveret i flere konkurrencer, ved siden af Wendy (Barsotti).

Barsotti- Pothier - P2000 Pyramider 21

 

Jeg øgede også mine træningstimer. Da jeg er i Chambéry i øjeblikket, og at der ikke er nok strukturer eller trænere, tager jeg regelmæssigt til Lyon for at træne ”.

Intensiv træning

”I august begyndte jeg at træne til All In Padel. Jeg var i stand til at lave en masse kollektiv med Arnaud Taboni og endda lidt Johan bergeron.

I øjeblikket træner jeg Esprit Padel med Francois Authier. Han tog mig under sin vinge, og vi følger op, især under turneringer. Han gav mig meget taktisk og teknisk. Takket være dette arbejde gav det mig mere og mere selvtillid, og det blev mærket under de franske mesterskaber.

Wendy Barsotti Lucile Pothier Perpignan P2000 2021 vibora

Jeg vil virkelig gøre alt for at være fuldt ud for verdener Padel i Qatar. Det bliver en fantastisk oplevelse, og det er rigtigt, at hvis jeg ser tilbage på et år, var jeg lige begyndt at blive alvorlig over det. padel.
Der er sket en udvikling, og jeg er meget glad for at deltage i dette projekt. Jeg har investeret meget mere personligt i de seneste måneder, fordi Lyon stadig er 2 timer tur / retur fra mit hjem, og jeg har deltaget i mange flere turneringer!

Fan af padel og af spansk oprindelse, padel løber gennem mine årer. Meget glad for at dele med dig min lidenskab gennem verdensreferencen af padel : Padel Magazine.