François Authier var valgt til at tage til Qatar med det franske hold. Lyonnais er henrykte over at være en del af eventyret for første gang. Han stoler på Padel Magazine.

“Meget glad for at blive valgt for første gang”

”Jeg er meget glad for at blive valgt til det franske hold for første gang, og jeg havde slet ikke forventet det dengang.

François Authier Justin Lopes Frankrig 2021 WinWin Padel

Det er længe siden, at jeg havde til formål at integrere teamet, men uden succes hidtil. Esprit Padel hjælper mig meget, så jeg bedst kan føle mig i min lærer / spiller balance. Sébastien Cornet efterlader mig åben for turneringer, så det er en chance for mig. Jeg takker ham!

Siden valgene til EM har vi ikke haft mulighed for at snakke meget med Alexis, og derfor blev jeg ret overrasket over mit valg til VM i Doha.
Jeg lagde mærke til, at han havde set vores kampe ved det franske mesterskab lidt, men uden megen diskussion bagefter. ”

Alexis Salles Arnaud Di Pasquale 2021 fransk mesterskab

Alexis Salles og Arnaud Di Pasquale ved det franske mesterskab i 2021

“Giv alt for holdet”

”Jeg kender ikke min rolle for holdet endnu, men jeg ved, at jeg vil give alt for at forsøge at gøre holdet så konkurrencedygtigt som muligt. Jeg ved, at jeg kommer som afløser, men jeg er glad, og jeg vil gøre mit bedste for at hjælpe Frankrigs hold.

Til Open ved jeg ikke endnu, hvem jeg skal spille med, men jeg har allerede spillet med Jérémy Scatena i en turnering, og det gik meget godt. Jeg tror, ​​jeg kan spille med alle, fordi jeg spiller begge sider. Jeg spiller til venstre med Justin, og jeg spillede til højre med Jérémy på en P1000 (redaktørens note: det var i Sète, med sejr til sidst). Jeg nægter ikke nogen ved min side!

François Authier service Frankrig 2021 lopes winwin

Jeg blev overrasket over mit valg, selvom jeg på det seneste har gjort en stor indsats for at være i fysisk form. Vi får ofte at vide med Justin, at vi er stærke sammen, men vi er stadig ikke blevet taget i det franske hold to (griner). Så en tanke til min partner, fordi vi satte os det mål at være sammen en dag. ”

Xan er fan af padel. Men også rugby! Og hans indlæg er lige så stødende. Fysisk træner af flere padel, graver han atypiske indlæg eller beskæftiger sig med aktuelle emner. Det giver dig også nogle tip til at udvikle din fysik til padel. Det er klart, at han pålægger sin stødende stil som på feltet af padel !