Frankrig kunne ikke lide at spille mod Sverige... I Las Vegas for to år siden og i Alicante sidste år faldt franskmændene i den afgørende kamp mod svenskerne. Denne gang gik de blå ikke glip af deres chance for en medalje, som det var tilfældet ved verdensmesterskaberne i Las Vegas.

Franskmændene kom ikke langt fra bedriften mod Spanien i går, under semifinalen. Efter et meget tæt møde, det franske hold endte med at tabe 3-2, uundgåeligt nærer nogle beklagelser. Så i dag var de ivrige efter at indhente og få bronzemedaljen med hjem.

Det er gjort, siden Blues vandt deres lille finale mod det svenske hold, hvor de vandt de første tre kampe i denne modstand, og dermed sikrede dem, at de vandt kampen!

Resultater:

• +55 år: Jean-Marc Lagloire / Olivier Launo vinder mod Per Bornebusch / Mikael Gavelin: 6/4 7/5.
  • +50 år: Nicolas Kischkewitz / Cédric Carité vinder mod Jens Alfrost / Rikard Jakobsson: 6/4 6/2.
  • +45 år: Jean-Michel Pequery / Sébastien Corbelli vinder mod Henrik Malm / Paul Robinson: 7/6 6/2.
  • +40 år: Thomas Cazes-Carrere / Thomas Armagnac taber mod Klas Johan Ivan Ola / Per Olof: 4/6 6/3 2/6.
  • +35 år: Adrien Maigret / Max Moreau, kamp ikke spillet af det franske hold, point for Sverige.

For franskmændene, der håbede, før dette verdensmesterskab, at placere sig blandt de fem bedste nationer: mål nået. Frankrig ligger derfor på tredjepladsen fra podiet efter at have haft et meget godt løb i disse 2024 Senior Plus Worlds.

Det franske herre- og damehold kommer hjem med to flotte medaljer, ikke medregnet dem, der kan genvindes under Open, som Maigret / Moreau og Launo / Lagloire allerede har gjort.

Gwenaelle Souyri

Det var hans bror, der en dag fortalte ham, at han skulle følge med ham på en bane. padel, siden da har Gwenaëlle aldrig forladt retten. Undtagen når det kommer til at gå til at se udsendelsen af Padel Magazine, World Padel Tour… eller Premier Padel…eller de franske mesterskaber. Kort sagt, hun er fan af denne sport.