Det er slut i Mexico: Franco Stupaczuk og Alex Ruiz vandt World Pádel Tour CDMX Open! De vandt deres anden titel i 2021 takket være deres sejr i tre sæt mod Martin Di Nenno og Paquito Navarro.

Paquito og Martin bliver nødt til at vente, før de kan håbe på at passere Lebron og Galan i WPT-løbet. Rodri Ovides spillere vil i dag have været domineret af de to mænd, der bedst har formået særlige betingelser for denne turnering.

Det tog stadig næsten tre timer for Stupa og Ruiz at udelukke et par, der spillede deres ottende finale i træk i dag. Pozzonis spillere var tålmodige og kom sig meget godt efter at have tabt andet sæt.

Det sidste spil, præget af en omstridt voldgiftsafgørelse og en vis ærgrelse over for Paquito Navarro, vil forblive anekdotisk. Franco og Alex vinder endelig 6/3 3/6 6/2, og vinder en velfortjent kroning. Ud over at have slået de første to frø, vil de faktisk have vist modstandsdygtighed gennem hele konkurrencen.

Stupa Ruiz offentlige Mexico WpT

De vil nu have omkring ti dage til at forberede sig så godt som muligt til Master Finalen, som finder sted i Madrid. En turnering som burde være meget anderledes, da spillerne vil kunne finde mere traditionelle forhold med tilbagelevering af bolden Head Padel Pro!

Xan er fan af padel. Men også rugby! Og hans indlæg er lige så stødende. Fysisk træner af flere padel, graver han atypiske indlæg eller beskæftiger sig med aktuelle emner. Det giver dig også nogle tip til at udvikle din fysik til padel. Det er klart, at han pålægger sin stødende stil som på feltet af padel !