Sanyo Gutierrez talte ved mikrofonen af Padel Magazine tid til at tale med os om hans sportslige mål. "Mago de San Luis" skræmmer ikke hans ord og har til hensigt at give det bedste af sig selv for at vinde så mange titler som muligt i denne sæson. Finalister til sidst WPT Cascais, argentineren og hans partner vil give alt for at vinde titlen i Stockholm.

"Få min sportskarriere til at vare så længe som muligt"

"Det er rigtigt, at denne del af kloden får os til at føle os godt tilpas. Sidste år vandt vi Malmö Open. I år gik vi sejrrige i København. I dag føler vi os godt tilpas. For mig havde Agustin et fantastisk spil. Vi formåede at holde fokus, og vi implementerede en god taktik for at overvinde vores rivaler".

I lyset af den stadig yngre gennemsnitsalder og det hektiske tempo, som spillerne gennemgår i øjeblikket med en turnering om ugen, ville vi gerne vide, hvordan argentineren havde det fysisk.

"Jeg har det godt fysisk, og jeg vil fortsætte med at passe på mig selv for at få min sportskarriere til at vare så længe som muligt."

“Vi kommer her for titlen”

“Jeg vil ikke lyve for dig, med den sæson, vi har i øjeblikket, kan jeg ikke fortælle dig, at vi kommer med det formål at forbedre […]. Dette var sandt i begyndelsen af ​​vores tilknytning til Agustin, men i dag er det anderledes, og vi ønsker at vinde titlen i hver turnering, vi spiller.

"Jeg føler, at Agustin er meget glad, og når han er sådan, er det farligt for vores modstandere (griner). Frem for alt ser jeg ham meget fokuseret og meget moden med lysten til at komme videre, og det er det vigtigste”.

I aften skal den argentinske duo møde i kvartfinalen et revanchistisk par bestående af Fernando Belasteguin og Arturo Coello.

Find nu nedenfor dette interview på spansk:

Sebastien Carrasco

Fan af padel og af spansk oprindelse, padel løber gennem mine årer. Meget glad for at dele med dig min lidenskab gennem verdensreferencen af padel : Padel Magazine.