Det er slutningen af denne første P500 +45, mænd og kvinder, hos Esprit Padel ! Finalerne i denne turnering afsagde deres dom efter nogle fantastiske kampe, som du kunne følge med på Padel MagTV.

Hos mændene sejr for par nummer 6, Loriedo/Pecheral. De var modstandere af duoen Lagloire/Laporte.

Blandt damerne blev hierarkiet respekteret med parrets sejr Caillet/Bouvier (TS1). Hun var modstander af sin andenplads, 2. frø Turbelin/Lhenry.

Mænds finale

Herrefinalen vil have varet et sæt. Under første akt var debatterne nogenlunde afbalancerede mellem de to hold. I løbet af et øjeblik, Jean-Marc Lagloire (verdensvicemester +55 år) og Anthony Laporte var foran i scoringen. De fik endda en bold til at føre 4-1 i første sæt.

På en punkt af guld afgørende fandt Frédéric Loriedo og Yann Pecheral de nødvendige ressourcer til ikke at blive efterladt. De formåede endda at komme tilbage og tage føringen i denne runde og vandt den endelig med 7-5.

Andet sæt var meget hurtigere. På sky ni fortsætter Loriedo/Pecheral-parret spillet. Jean-Marc Lagloire, der er lidt brugt i udvekslingerne, begår mange fejl, og Anthony Laporte, der blev slået i et hjørne under sine modstanderes angreb, giver terræn.

Sejr 7/5 6/0 for Frédéric Loriedo og Yann Pecheral.

P500 FINAL +45 MÆND

Damer finale

Der var intet billede i denne kamp. Delphine Bouvier og Sandrine Caillet vandt logisk nok kampen mod Delphine Turbelin og Isabelle Lhenry.

Vi kan notere et stort antal direkte fejl i dette møde. Samt en masse pauser. De to sæt vil have været ensidige og kampen vil ikke have trukket ud.

På 50 minutters spil satte Delphine Bouvier og Sandrine Caillet 6 / 3 6 / 2 til Turbelin/Lhenry-parret.

ENDELIG P500 +45 DAMER
Gwenaelle Souyri

Det var hans bror, der en dag fortalte ham, at han skulle følge med ham på en bane. padel, siden da har Gwenaëlle aldrig forladt retten. Undtagen når det kommer til at gå til at se udsendelsen af Padel Magazine, World Padel Tour… eller Premier Padel…eller de franske mesterskaber. Kort sagt, hun er fan af denne sport.