Interview med Nathalie Bladou, stifter af virksomheden Prestige sport, som tilbyder rugby, golf og nu padel, med et ophold som finder sted i næste måned i Santander i anledning af turneringen World Padel Tour.

Prestige sport, siden 2002

Jeg oprettede mit firma Sport Prestige i 2002, og fokuserede mere på tennis, min barndoms sport. I 2007 under Rugby World Cup i Frankrig kastede jeg mig ud i at være vært for store kampe, VI Nations-turneringen og top 14-slutfaserne. Jeg havde forladt Paris for at vende tilbage for at bo i Baskerlandet, en meget rugbyregion, hvilket tillod mig at samarbejde med mange tidligere landskampe til de franske holdkampe, som mit bureau blev godkendt til af det franske rugbyforbund.

Fan af padel siden 5 år

Jeg opdagede padel fem år siden, her i Baskerlandet, gennem mine tennisvenner. Pascale Etchemendy, som jeg var sammen med til Sport-études tennis i Biarritz, åbnede to tennisbaner padel i Guéthary, klubben hun driver, var hun pioneren her på den baskiske kyst. Jeg blev introduceret til det af Sandrine Testud, tidligere verdens top 10 tennisspiller, og også en fan af aktiviteten.

Nathalie-Bladou-Sandrine-Testud-padel
Sandrine Testud og Nathalie Bladou

Jeg genopdagede visse fornemmelser af tennis, en sport, som jeg var stoppet med at konkurrere ti år tidligere: som berøring af bolden, volley, cross-forehand (da jeg spiller til højre), og frem for alt satte jeg pris på at spille med en partner, udveksling på banen, tale med hinanden, bevæge sig sammen, denne spillesolidaritet, som jeg ikke havde i tennis, den individuelle sport par excellence.

Transponer rugbymodellen til padel

Jeg blev afhængig af padel på et tidspunkt, hvor denne sport var i sin vorden i Baskerlandet
fransk, mens det allerede var meget udbredt på den anden side af grænsen, et kvarter fra Biarritz.
Her er der stadig få klubber og derfor baner (eller baner) for at imødekomme en meget stor efterspørgsel.
stige. Jeg har spillet mange gange på "den anden side", i Irùn, San Sebastian og Santander, i
Spanien, Mekka af padel, .Jeg havde en idé om at tilbyde ophold padel, lidt på modellen af
mine rugbypræstationer i tre fantastiske byer: Santander under WPT i slutningen af ​​oktober,
San Sebastian og Biarritz, destinationer med høj merværdi, hvor praktikanter padel vil
nyd også opholdet på turistniveau..

La padel, ikke en modeeffekt!

Le padel har en lys fremtid foran sig, dette er ikke et fashion statement. Det ser vi meget tydeligt i Baskerlandet, udover tidligere atleter (tennis, rugby, baskisk pelota osv.), tiltrækker denne sport et "nyt klientel", udøvere, der aldrig har dyrket ketchersport, og som er begejstrede for spillet. meget hurtigt. padel, hvor du hurtigt kan tilegne dig det basale, samler både konkurrenter, misbrugere og jeg vil endda sige misbrugere, og dem der gerne vil dyrke det for fritiden, for sjov, uden besværet. Spillene kommer efter hinanden i et hektisk tempo, og turneringerne bliver flere og flere i regionen.

Et fremtidigt tilbud kommer

Jeg vil selvfølgelig gerne udvikle padel i min aktivitet og frem for alt ønsker jeg at skabe et tilbud om padel feminin. Det er en sport, der hovedsageligt dyrkes af mænd, men i Biarritz, hvor jeg ofte spiller (i BO-klubben), ser jeg flere og flere kvinder på pisterne. Det er en fantastisk gateway for piger, som spiller mindre tennis, sandsynligvis har mindre konkurrenceånd end mænd, de vil først og fremmest have det sjovt. I mit fremtidige tilbud vil det uden at afsløre indholdet også handle om trivsel, at have gode stunder og nyde havets fordele, da vi jo kun er et stenkast fra Atlanten. Jeg vil også lægge vægt på erhvervsseminarer og teambuilding, fordi padel, som spilles af fire personer, er fremragende til holdsammenhold!

Xan er fan af padel. Men også rugby! Og hans indlæg er lige så stødende. Fysisk træner af flere padel, graver han atypiske indlæg eller beskæftiger sig med aktuelle emner. Det giver dig også nogle tip til at udvikle din fysik til padel. Det er klart, at han pålægger sin stødende stil som på feltet af padel !