Denne søndag, Paula Josemaria og Ariana Sanchez vandt ved Caja Magica i Madrid i to sæt imod Marta Ortega og Gemma Triay 6/3 7/6. Med en ny kandidatuddannelse under bæltet, dronningerne af padel verden er steget til rangeringen af ​​det næstmest succesrige par i historien World Padel Tour.

I 2023 fejrer Paula og Ari deres tredje år i træk med at arbejde sammen på banerne. I Madrid dystede de to spaniere i deres 40-års finale. I denne sæson dominerer de uden tvivl banen. Tilbage til begyndelsen af ​​deres forening:

2019 – 2020: forbundne skæbner

22 år, "Magiske Ari” var langt fra at forestille sig, at hun en dag ville danne et stærkt par med Paula. Efter at være gået fra mange år sammen med Marta Ortega, stræbte catalaneren efter at tage et nyt skridt i sin karriere. Det var dengang, hun blev kontaktet af den bedste højrefløjsspiller, Alejandra Salazar. I to år perfektionerede Ari Sanchez sit spil og fik værdifuld erfaring. I 2019 vandt den indfødte Reus 5 titler sammen med Alejandra og blev nummer 2 på verdensranglisten bag duoen Marta Marrero og Marta Ortega.

I 2020 blev sæsonen forkortet på grund af Covid-19-pandemien. På trods af dette, Sanchez/Salazar-parret vandt 3 titler ud af 11 turneringer og tabte i finalen i Master Finalen mod årets nummer 1, Lucia Sainz og Gemma Triay.

Ari vil så tage et skridt fremad. Catalaneren henvender sig til en eksplosiv højrefløjsspiller med tilnavnet "la Dinamita". Efter at have spillet sammen med Ana Catarina Nogueira i 2020, Marta Marrero og Bea Gonzalez i 2021, Paula Josemaria var sulten efter titler og drømte om toppen. I to år fik spilleren fra Extremadura erfaring, men formåede ikke at kravle op i toppen af ​​spillet padel global.

I slutningen af ​​året 2020, besluttede de to spaniere at tage en ny udfordring op ved at slå kræfterne sammen. I det øjeblik er målet klart: at blive de nye dronninger af World Padel Tour.

ari sanchez paula josemaria verden padel 2020 Qatar sejr

2021: starten på en smuk historie

Fra den første turnering er tonen sat. Historien om Paula Josemaria og Ari Sanchez begynder i Madrid. Under deres første turnering sammen nåede de to spillere finalen og vinde i to sæt mod Lucia Sainz og Bea Gonzalez, 6/3 6/4.

paula-josemaria-ariana-sanchez Madrid Adeslas

En vellykket første. Paula og Ari så ud til at flyve på en sky, men deres fremdrift blev brat afbrudt i finalen i Alicante af Gemma Triay og Alejandra Salazar, med et klart og fejlfrit nederlag 6/1 6/0. Denne finale markerer starten på en rivalisering, der vil vare to år.

I løbet af denne første sæson, Paula og Ari konkurrerer i ikke mindre end 10 finaler og vinder 5 turneringer. På trods af deres sejr ved Master Finalen i Madrid mod deres store rivaler Triay og Salazar, Sanchez og Josemaria slutter 2021 1170 point efter ud af Gemma og Alejandra.

2022: mellem succes og frustration

"Magic Ari" og "Paula Dinamita" havde ambitionen om at vinde alt i 2022 og blive kredsens ubestridte dronninger. Kun én hindring stod i vejen for succes, Gemma Triay og Alejandra Salazar.

I 2022 gør Paula Josemaria og Ari Sanchez ekstraordinære fremskridt, får de selvtillid og stiger 18 gange i finalen i 21 turneringer. Tallene er imponerende, men i finalen mangler begge spillere selvtillid. På den 18 finaler spillet, Paula og Ari vandt kun 7. På hver afgørende fase stod de over for Gemma og Alejandra i finalen. Konstant var Gustavo Prattos spillere domineret af deres modstandere. Hurtigt blev dette sammenstød "Clasico" af World Padel Tour. I alt, Triay og Salazar vandt 10 af 14 dueller, som alle blev spillet i finalen.

De to par udveksler pladsen nummer 1 gennem hele sæsonen. I november havde Paula Josemaria og Ari Sanchez en komfortabel føring over deres direkte rivaler, men alt ændrede sig i løbet af Master finale i Barcelona.

"Finalen i finalen", den, der skal afgøre dronningerne i 2022-sæsonen. Gemma Triay og Alejandra Salazar ankommer til Barcelona fulde af selvtillid efter 4 sejre i de sidste 4 turneringer. Under første runde var det dog Paula og Ari, der dominerede debatterne og vandt første sæt 6/3. I anden runde var udvekslingerne balancerede, Triay og Salazar vendte hurtigt tilbage til ligestilling og vandt runden 6/4. Gustavo Prattos spillere fører derefter 3/0 i den afgørende runde, Paula og Ari kommer tættere på målet. Men som i en dramatisk vending svinger kampen endelig til fordel for Gemma og Alejandra, som vinder i tre sæt: 3/6 6/4 6/4. Utrøsteligt bukkede Paula og Ari og opgav deres nummer 1-plads til kun 335 point.

Så tæt på målet. Kronen var så tæt på Paula og Ari, men den undgik dem. Dette nederlag i Barcelona plettet en sæson, der ikke desto mindre var spektakulær. Mentalt er de på deres laveste, men har ikke til hensigt at opgive deres fælles mål. Paula og Ari beslutter sig for at skifte træner og er allerede fokuseret på 2023.

2023: et historisk år

Farvel Gustavo Pratto, hej Claudio Gilardoni. Sidstnævnte er også kendt i verden af padel. Claudio har altid bevaret et særligt bånd til Gutiérrez-familien. Udover at træne Sanyo, samarbejdede han også med Cristian. Men i år 2023 dedikerer han sig mere til sine to nye guldkorn, Ari og Paula.

Josemaria og Sanchez begynder sæsonen med en flyvende start. Abu Dhabi Masters er rammen om årets første "Clasico". Denne gang, fordelen vender til fordel for Paula og Ari, der vinder i to omgange 6 / 3 6 / 3. Sanchez og Josemaria viser, at de er flere erobrere og har styrket deres selvtillid i frisæsonen.

Paula Josemaria og Ariana Sanchez WPT Abu Dhabi Masters semifinalekram

Sæsonens første "hikke" opstår under turnéen i Sydamerika. I Argentina blev Claudio Gilardonis protegéer overrasket i semifinalen af ​​Bea Gonzalez og Marta Ortega, og led derefter et lignende nederlag i Chile i kvartfinalen mod Jensen og Castello. I Paraguay møder Ari og Paula deres evige rivaler i finalen, men denne gang tager Gemma og Ale overhånden og vinder 7/6 7/6. En overalt, bolden i midten.

Fra det øjeblik klikkede duoen og vandt alt på deres vej. I løbet af de 4 finaler, der fulgte, stod Sanchez og Josemaria systematisk over for Triay og Salazar, og denne gang er "Magic Ari" og "Paula Dinamita" uimodståelige og vinder hver gang. Nederlagene lyder så som et hammerslag for Gemma og Alejandra. Derefter ville Triay og Salazar ikke længere vinde trofæer sammen. Efter madrilenerens skade i maj sidste år besluttede Gemma at slå sig sammen med Marta Ortega.

Eksemplarisk komplementaritet, overfyldt beslutsomhed men frem for alt rent og råt talent, denne sæson er Paula og Ari uimodståelige. På trods af to bemærkelsesværdige nederlag på Premier Padel fra Rom og Madrid, spanierne sejrede stadig over Philippe-Chatrier ved Roland-Garros. Intet lader til at stoppe dem. I 2023 er Paula og Ari modnet og blevet dygtigere til at håndtere afgørende øjeblikke.

• Josemaria/Sanchez vs Triay/Salazar
Triay Salazar vs Josemaria Sanchez

I Málaga, de udlignede Gemma Triay og Alejandra Salazars 23 titler. Med denne nye sejr i Madrid vinder de deres 24. titel i 40 finaler spillet på World Padel Tour og blive det næstbedste par i historien i verden Padel Tårn, lige bagved Alayeto-søstrene og deres 32 titler.

• JJosemaria / Sanchez 2022 vs Josemaria / Sanchez 2023
Josemaria Sanchez 2022 vs Josemaria Sanchez 2023

Sæsonen er stadig lang, men Paula og Ari har aldrig været tættere på deres mål. Igen i dag beviste de, at de var de indiskutable dronninger af padel global. De er kun 8 titler væk fra Gemelas Atomikas rekord, og der er stadig 9 turneringer at spille på. World Padel Tour. Hvem ved, under masterfinalen i Barcelona kunne de måske blive det bedste par end World Padel Tour nogensinde kendt.