Vi havde chancen for at interviewe vidunderbarnet Javi Leal, 17, der netop har vundet 24 pladser i placeringen af World Padel Tour og planlæg ikke at stoppe der!

Bedste spiller i 2003-generationen, Javi Leal er en af ​​de mest lovende unge på World Padel Tour. Efter at have indset hans første hovedtrækning af World Padel Toursammen med Miguel Semmler, den fra Cadiz har til hensigt at fortsætte med at bestige rækkerne i høj hastighed. Denne utrolige smasher, der nu træner i Madrid, besvarer vores spørgsmål.

Javi Leal high volley backhand wpt madrid 2021

Padel Magazine : Javi, hvor længe har du øvet padel ? Har du prøvet andre sportsgrene før? Hvornår begyndte du at drømme om at spille World Padel Tour ?

Javi Leal : Faktisk er det padel er den eneste sport, jeg virkelig har spillet. Jeg begyndte at spille det, da jeg var 10 år, og jeg begyndte at drømme om World Padel Tour så snart jeg rørte ved min første palæ!

Padel Magazine : Det må siges, at du meget hurtigt begyndte at vinde turneringer ... Hvad var de vigtigste?

Javi Leal: I ungdomskategorierne vandt jeg 5 andalusiske mesterskaber, 2 spanske mesterskaber, et verdensmesterskab parvis og et verdensmesterskab af hold med det spanske valg!

Padel Magazine : Så du må have haft mange partnere, hvilke har markeret dig mest? I dag deler du banen med Miguel Semmler. Kan du fortælle os, hvad denne tidligere tennisspiller bringer dig?

Javi Leal: Faktisk spillede jeg med mange forskellige unge spillere, den der imponerede mig mest var Enrique Goenaga. (Redaktørens note: 18-årige Enrique Goenaga spiller også World Padel Tour og er 163. i rangordningen). Miguel giver mig en masse fred med sit spil og sin oplevelse. Det giver mig mulighed for at spille en padel mere aggressiv.

Miguel Semmler - Previas Alicante 2021

Miguel semmler

Padel Magazine : I dag er du 100% dedikeret til padel, kan du fortælle os, hvordan dine dage er?

Javi Leal: Dybest set gør jeg 1:30 til padel og 1 time fysik om morgenen og igen 1:30 om padel  eftermiddag fra mandag til torsdag! Og på fredag ​​gør jeg kun 1:30 om padel. Alt i alt har det været 15:30 træning padel Per uge !

Padel Magazine : Når du har set dig spille før, har du profilen til den moderne venstreorienterede spiller, der tager meget plads og spinder meget. Hvornår begyndte du at ramme bolden så hårdt? For dig repræsenterer denne spillestil fremtiden for padel ?

Javi Leal: Faktisk begyndte jeg at spille sådan fra starten, det har altid været min spillestil. For mig kan du ikke sige, at det er fremtiden for padel men snarere nutiden! Fremtiden er allerede her! I dag er spillet altid hurtigere, og spillerne altid mere magtfulde!

Javi Leal Miguel Semmler WPT Madrid

 

Padel Magazine : Hvis vi foretager et interview med dig igen om to år, hvad bliver din placering?

Javi Leal: Jeg håber at være blandt Top 10, jeg vil fortsætte med at arbejde hårdt, og jeg vil gøre alt for at forbedre mig selv og forsøge at nå det!

Xan er fan af padel. Men også rugby! Og hans indlæg er lige så stødende. Fysisk træner af flere padel, graver han atypiske indlæg eller beskæftiger sig med aktuelle emner. Det giver dig også nogle tip til at udvikle din fysik til padel. Det er klart, at han pålægger sin stødende stil som på feltet af padel !