I denne uge annoncerede offentliggørelsen af ​​FIP-ranglisten dårlige nyheder: Verdens Top 100 for mænd inkluderer ikke længere franske spillere.

Faktisk mistede Thomas Leygue fem pladser denne tirsdag og blev derfor degraderet til en 104. plads, især overhalet (og logisk) af Leandro Augsburger. Jérémy Scatena mistede også tre pladser og landede på en 112. plads (og hvem burde miste flere pladser siden han tog hans internationale pension) lige foran Maxime Moreau. Bastien Blanqué og Dylan Guichard vandt terræn takket være deres anden previas-runde i Acapulco, og skubbede Jérôme Inzerillo ned på en 134. plads i verden.

Stadig i løbet i Puerto Cabello i dag, kan Thomas Leygue samle de nødvendige point for at genvinde sin plads i Top 100 i næste uge.

Martin Schmuda

En konkurrencedygtig tennisspiller opdagede Martin padel i 2015 i Alsace og optrådte i et par turneringer i Paris. I dag er han journalist og beskæftiger sig med nyhederne padel mens den fortsætter sin stigning i den lille gule bolds verden!