En usædvanlig klumme i denne uge for årets første: vil bare dele min personlige oplevelse med dig. Jeg havde chancen for at opleve, under allehelgenernes ferie, en fremragende oplevelse i X3-teamet Padel, baseret i Madrid. En anden verden !

Madrid: en lunge af padel Mondial

4 dage med drømme i Mekka fra padel ! Jeg tog afsted med projektet med at hvile, at genopdage Madrid, hovedstaden i dette fantastiske land, som jeg elsker meget, at arbejde lidt for at forberede mine fremtidige spalter til Padel Mag, og hvorfor ikke, at spille en eller to gange padel... "Fordi, alligevel, dette er landet, hvor man skal gøre det", sagde jeg til mig selv!

Antallet af udøvere i Madrid-samfundet anslås til mere end 800! Ja, ja, du læste det rigtigt: 000, det vil sige cirka 800 % af den samlede befolkning i omgivelserne. En anden verden siger jeg dig!

Så jeg lagde min pala og to sportstøj i min kuffert... for en sikkerheds skyld! Blev modtaget som en prinsesse af mine venner, expats der, blev jeg straks sat til duften. Så snart jeg ankom, blev jeg tilbudt at erstatte en fraværende næste dag ved middagstid i en klasse og derefter spille en kamp bagud mod læreren. Eftermiddagslur? Umuligt! Jeg ligger igen på fjerdepladsen under en session coachet af Mr. Bastien Blanqué (i øvrigt tredobbelt fransk mester), og hvis jeg vil, kan jeg stadig spille om aftenen ...

Hvile næste dag? Umuligt (igen)! Min ven tilbyder mig en diagonal i den største klub i verden (43 baner). padel !)... Aftenen forude for en socio-klub, blandt de ældste i Madrid. Endnu en gang et fantastisk kursus tilbudt af en spansk træner, som tilpasser sig perfekt til den lille "Francesa", der passerer igennem: passion, motivation, positiv ... deres glæde er vanedannende!

Cervezas og tapas med pigerne til sidst, i en jovial, venlig og larmende atmosfære, spansk stil.

Gammeldags land

Tredje dag af min ferie i Madrid. I dag vil det være en del af en lokal "urbanisering" på en af ​​de ældste stadig anvendelige grunde: vægge på bagsiden, trådnet på den ene side ... og væg på den anden side (med en malet strimmel til at materialisere stedet. hvor er det sædvanlige hegn: forvirrende i starten). Det lokale par er, ligesom fra starten, yndige! Det var en fornøjelse at møde så mange forskellige spillere med sådan en upåklagelig sindstilstand.

De fleste af "urbaniseringerne" i Spanien tilbyder adgang til en swimmingpool, til en grund af padeli et fitnesscenter osv. Og selvfølgelig en hel flok "aficionados" klar til at dele et vanvittigt spil så hurtigt som muligt!

Så mister jeg et nyt spil. I stedet er det en lur, hvile i jacuzzien og restitution i fitnesscentret... i mine venners bolig.

Mojito aften om aftenen for at blive i den lokale atmosfære.

Allerede den fjerde og sidste dag af min Madrid-rejse. Mit returfly er midt på eftermiddagen. Dagens program: padel selvfølgelig ! Igen opdagede en anden klub i en anden "urbanisering", mod lokale spillere, der accepterede en kamp kl. 10! Fremragende del på en stor grund, midt i bygninger, med krystalvinduer. Vi leger under blik og jubel fra beboerne, der drikker kaffe på deres terrasse. Spansk liv!

Det er tid til at lukke din kuffert, lægge din pala væk og gå hjem. Hovedet fuld af billeder, fnis i massevis, berigende deling, intense øjeblikke og uforglemmelige oplevelser!

Her boede jeg i praktik x3 Padel… Skræddersyet, som de foreslår det, til alle! En anden verden…

Og du, hvornår skal du møde dem?

¡Que disfruten! Grib dagen !!

Line Meites

Line Meites er en af ​​de bedste franske spillere i padel. Det er din live stemme Padel Magazine. Men ikke kun er hun også vært for spalten "Undersøgelser af den schweiziske hærkniv". Hver måned kommer hun tilbage til en kontrovers eller et tema, der ligger hendes hjerte tæt på.