David Lillo, træner for Miguel Semmler, som træner hos David Lloyd La Finca, ser tilbage på hans spillers turnering med Cyril Hanouna kl Padel Arena.

David Lillo, nummer 1 i Madrid for over 35'erne

“Sidste år blev jeg nummer 1 over 35 og nummer to i Madrid. Jeg har spillet i 20 år padel. Jeg trænede med fantastiske spillere: Sanyo Gutiérrez, Ramiro Moyano, Cristian Gutiérrez, Miguel Lamperti... Jeg spillede med alle disse spillere, selvom jeg aldrig var professionel.

Jeg er 43 år gammel, dengang var der ikke penge nok i padel for virkelig at tjene til livets ophold. Man skulle give lektioner ved siden af... For mig var konkurrence mere en hobby, jeg spillede Madrid-turneringer, nationale turneringer, men aldrig med det formål at blive professionel."

“David Lloyd La Finca er en utrolig klub med 13 numre padel, 10 tennisbaner og et stort fitnesscenter. Vi åbnede den del af padel til ikke-abonnenter. Vi har en skole på 300 spillere med en fritidsdel og en konkurrencedel. Vi har altid flere spillere padel, og det er en chance for klubben!”

"Cyril spiller stadig for hurtigt"

“Jeg træner Miguel i Madrid og ledsager ham til visse turneringer. Med Cyril var det, vi prøvede at gøre, at forsøge at hjælpe ham, så han kunne forbedre sig og være mere konkurrencedygtig.

Jeg synes, vi skal lykønske modstanderne, som spillede en meget god kamp. Miguel er en meget god spiller, og Cyril, der kommer fra tennis, spiller stadig for hurtigt. Vi vil gerne lære ham at spille langsommere, og dag efter dag forsøger han at spille mere padel og mindre i tennis!"

Cyril Hanouna i den franske top 100?

"Jeg tror, ​​at Cyril kan komme ind på den franske top 100, men for det skal han være meget tålmodig for at få erfaring ved at spille en masse kampe og turneringer. Lidt efter lidt forstår han denne sport bedre og bedre.

Endelig, for alle, og ikke kun padel, hvis du virkelig kommer ned til én ting, tror jeg, du kan nå dine mål!

Xan er fan af padel. Men også rugby! Og hans indlæg er lige så stødende. Fysisk træner af flere padel, graver han atypiske indlæg eller beskæftiger sig med aktuelle emner. Det giver dig også nogle tip til at udvikle din fysik til padel. Det er klart, at han pålægger sin stødende stil som på feltet af padel !