Federico chingotto er i gang med at tilpasse sig efter sin adskillelse fra Juan Tello. Argentineren forklarer sig ved mikrofonen af Padel Magazine fra Monterrey og majoren af Premier Padel.

Adskillelsen var svær

Lorenzo Lecci Lopez: Er faciliteterne for denne major på niveau med sæsonens 3 andre majors?

Federico Chingotto:"Det tror jeg. Alle faciliteter er helt på højde med denne turnering. Hele holdets arbejde Premier Padel er altid meget meget godt."

Lorenzo Lecci Lopez: Din adskillelse fra Juan Tello dynamiserede kredsløbet. Hvordan føles det at lege med en anden efter så lang tid med Juan?

Federico Chingotto:”Det er meget svært. Jeg prøver stadig at tilpasse mig. Vi havde leget med vores spillestil i meget lang tid, med meget markante spillesekvenser, som vi kunne udenad. Lidt efter lidt med Javi Garrido tager vi vores mærker, og vi bliver et farligt par.

Forbedre mig selv

Lorenzo Lecci Lopez: Tror du på det personlige plan, at denne adskillelse giver dig mulighed for at finde nye punkter at arbejde på, som du ikke har set før med denne berømte spillestil med Juan?

Federico Chingotto:"Ja, og det er derfor, vi slog op. Vi søgte at forbedre os selv ved at præstere på en anden måde. Prøv at præstere bedre på det personlige plan. Jeg tror, ​​det vil være godt for begge at komme videre."

Lorenzo Lecci Lopez: På hvilke punkter føler du, at du kan forbedre dig?

Federico Chingotto:"Jeg tror, ​​jeg kan forbedre mig på mange punkter. I forsvar vil jeg gerne rette nogle bevægelser, i angreb arbejder jeg meget på mit smash, og også på de andre skud for at være mere offensiv. Jeg søger at forbedre mig selv.”

Hvad jeg spørger Garrido om

Lorenzo Lecci Lopez: Vil projektet med Garrido fortsætte i 2023?

Federico Chingotto:"Vi har ikke rigtig talt sammen endnu, men jeg tror det. Selvfølgelig skal jeg mødes med mine trænere for at se, hvad der er den bedste beslutning for mig.

Lorenzo Lecci Lopez: Hvad kan du lide ved Garrido?

Federico Chingotto:“Javi har mange kvaliteter. Han er en meget eksplosiv spiller. Jeg tror, ​​han skal dække meget af sine fysiske kvaliteter, for når han gør det, lægger han et stort pres på modstanderne. Det er det, jeg beder ham om, når vi spiller«.

Slid er vigtigt

Lorenzo Lecci Lopez: Dagene går, og det ser ud til, at WPT vil fortsætte og det Premier Padel arrangerer minimum 8 turneringer næste år. Er du klar til at spille endnu en sæson så fysisk og mentalt krævende?

Federico Chingotto:"Vi taler om det. Denne sæson var forandringen meget stor med så mange turneringer, og det var hårdt. Det vil vi forsøge at forberede os på. Det er meget hårdt mentalt. Jeg føler, at det i slutningen af ​​sæsonen er sværere end normalt. Jeg vil have det til at ende, finde min familie. Slid er vigtigt, og alle spillere går igennem det."

Lorenzo Lecci Lopez: Hvad er de ting, du vil give videre til unge?

Federico Chingotto:"Jeg forsøger at give videre, hvad min familie har indprentet mig. Altid kamp, ​​ansvar, udholdenhed. Alt kan lade sig gøre. Jeg er lille af statur, men du skal altid kæmpe fordi vi kan nå dertil. Selvom du ikke var nummer 1, hvis du gav 100%, er hjertet fyldt. Du kan gå i seng i fred.”

Ud fra hans navne kan vi gætte hans spanske og italienske oprindelse. Lorenzo er en flersproget passioneret sport: journalistik efter kald og begivenheder ved tilbedelse er hans to ben. Han er den internationale gentleman af Padel Magazine. Du vil ofte se det på de forskellige internationale konkurrencer, men også på de store franske begivenheder. @øjeafpadel på Instagram for at se hans bedste billeder af padel !