Fernando Belasteguin imponerer, udover at være den mest succesrige spiller i historien, fysisk. Med sine 43 har argentineren netop vundet en anden titel i træk på World Padel Tour med Arthur Coello.

Godt fysisk

Hvis Bela blænder banen med sit talent og sine meget gennemtænkte skud, hvor Leyenda af Pehuajó imponerer er hans evne til at holde meget høj intensitet kampe mod spillere, der nogle gange er halvdelen af ​​hans alder. Hvad mere er i en sæson, hvor ugerne med turneringer hænger sammen som aldrig før!

»Fysisk har jeg det meget godt. Da jeg var færdig med Premier Padel fra Mendoza tog jeg 3 dages fri, derefter lavede jeg 15 dages meget hårdt arbejde, fordi jeg vidste, at fra september til december, med mængden af ​​turneringer, ville jeg ikke være i stand til at træne, så jeg er meget god.", forklarede Fernando Belasteguin til vores kolleger fra Padel Høj.

I løbet af de to ugers ferie trænede Bela derfor meget hårdt for ikke at miste den fysiske rytme. Vi undrer os over, hvornår Bela hviler sig, og svaret er aldrig. Så det er hemmeligheden.

Han og Arturo Coello ser ud til at komme bedre ud af det end nogensinde, og parret er tydeligvis vokset i styrke. Bela forklarede det ved mikrofonen af Padel Magazine fra Sverige.

"Løgn"

For nylig havde Fernando Belasteguin også nogle ret nysgerrige ord i det spanske medie El Largero:

"I professionel sport går du på et tidspunkt igennem øjeblikke med falskhed, løgne, interesse ... og at være i Pehuajó [Argentina] gør mig meget godt, fordi de er rene mennesker". De renser dig." Hvem taler argentineren om?

Endelig gav Bela i et interview med den catalanske avis Sport en interessant tanke om sin karriere:

"I dag tillader mit hoved mig ikke at nyde det, jeg har opnået, fordi jeg er nødt til at blive ved med at forbedre mig uge efter uge for fortsat at være konkurrencedygtig".

Bela vandt sin 229. WPT-titel i går.

Ud fra hans navne kan vi gætte hans spanske og italienske oprindelse. Lorenzo er en flersproget passioneret sport: journalistik efter kald og begivenheder ved tilbedelse er hans to ben. Han er den internationale gentleman af Padel Magazine. Du vil ofte se det på de forskellige internationale konkurrencer, men også på de store franske begivenheder. @øjeafpadel på Instagram for at se hans bedste billeder af padel !