Alix collombon er den første franskmand i rangeringen af World Padel Tour. Hun vandt en første titel for Frankrig på WPT, og tiltræder i dag en stor sponsor af padel i hele verden: Cupra. Hun er ved mikrofonen Padel Magazine fra Pyramides -klubben.

Glad for at deltage i Cupra -stammen

Alix Collombon:“Jeg er glad for at deltage i“ Cupra -stammen ”. Jeg har længe ønsket at slutte mig til deres team, jeg kan virkelig godt lide deres biler. Jeg har længe ledt efter en bilpartner.

Padel Magazine : Vi vil tale om dig Alix, og din begyndelse i padel. Hvordan kom du ind i det?

Alix Collombon:"Jeg spillede tennis. Jeg klatrede 420 (WTA) til min bedste placering. Jeg stoppede af flere årsager i 2014, og opdagede padel det næste år. Det var kærlighed ved første blik. Jeg ville meget hurtigt spille igen. Lidt efter lidt tog konkurrenceånden overhånd, og jeg befandt mig i Barcelona i slutningen af ​​2017. Jeg tog valget om at prøve eventyret på World Padel Tour. Jeg er meget glad for dette valg. ”

Benjamin Tison Alix Collombon Cupra 2021

Et valg mellem fodbold og tennis

Padel Magazine : Din udvikling har været meget hurtig i denne sport. På et par år når du toppen 30. Hvordan gjorde du det?

Alix Collombon:”Jeg har været nedsænket i sport, siden jeg var helt lille. Min mor var sportslærer, min far spillede hånd på et meget højt niveau. Vi har en sportskultur derhjemme. Vi ser alt, hvad vi kan se på tv. Jeg begyndte at spille tennis meget tidligt, og mit mål var at være en professionel spiller. Jeg havde mulighed for at spille Roland-Garros i double i 2013. ” 

Padel Magazine : Vi ved, at du spillede godt i tennis, men også i fodbold! Kunne du være blevet fodboldspiller?

Alix Collombon:“Vi ved det aldrig, men det er rigtigt, at jeg som 12 -årig måtte træffe et valg mellem tennis og fodbold! Jeg kunne have gået til kvinders OL, da jeg var ung. Jeg gik til tennis, og det er min historie, min skæbne. Da jeg stoppede med tennis, gik jeg til en klub i nærheden af ​​mit hus, og det er rigtigt, at jeg kom ret hurtigt i gang. Jeg startede i hold 3, og meget hurtigt flyttede jeg op til hold 1, og vi spillede i division 3. ”

”Hvis jeg havde valgt fodbold som 12 -årig, tror jeg, at jeg havde kvaliteterne til at blive en professionel spiller. Efter at have sagt, at jeg kunne have spillet for OL, som er det bedste hold i verden, nej, jeg har ikke den påstand. Da jeg overtog i 2016, var det virkelig for sjov. Men da jeg rejste til Barcelona, ​​fortalte min træner mig, at OL's CFA -træner havde fortalt ham om mig! Men jeg havde allerede truffet mit valg. ” 

“Piger, hvis du kommer i gang, bliver du et hit”

Padel Magazine : Første gang vi så dig i padel det var i Lille ved de franske mesterskaber. Du var allerede sammen med Jessica Ginier. På det tidspunkt så ingen dig gå så langt. Var det, da du indså dit potentiale i denne sport? 

Alix Collombon:”Vi følte, at vi havde et godt fundament takket være tennis. Vi har et meget fysisk spil, en god volley, vi dækker feltet godt. Problemet var vinduerne. Vi vidste, at hvis vi trænede, kunne vi hurtigt irritere flere par. Og det er de mennesker, der sagde til os: "piger, hvis du gør det, bliver du et hit". Lidt efter lidt kom vi ind i spillet. ”

Padel Magazine : Har din meteoriske stigning gjort folk misundelige?

Alix Collombon:”Jeg havde det ikke sådan. Efter det ved jeg ikke, hvad folk siger til hinanden. Jeg er så heldig at have megen støtte på de sociale medier. Folk der følger mig, og jeg takker dem. Hvad jeg kan lide ved padeler, at der ikke er den jalousi, der er i tennis. Jeg kan godt lide at sige, at det er en stor familie padel".

 

Lorenzo Lecci López

Fra hans navne kan vi gætte på hans spanske og italienske oprindelse. Lorenzo er en flersproget passioneret sport: journalistik ved kald og begivenheder ved tilbedelse er hans to ben. Dens ambition er at dække de største sportsbegivenheder (Olympiske lege og verdener). Han er interesseret i situationen i padel i Frankrig og tilbyder udsigter til optimal udvikling.