Alix collombon tilbød os en ekstraordinær finale i Burriana sidste weekend. Hun reflekterer over denne forestilling og sender en besked til de bedste par i WPT: det vil være nødvendigt at stole på det i denne sæson!

FIP Star Burriana: hvilken præstation!

Franck Binisti: Du kommer ud af en højkonkurrence i Burriana med en sejr i 3 sæt i finalen. Du spillede med din nye spanske Jess. Fortæl os om denne ekstraordinære kamp.  

Alix collombon : "Det var meget fysisk, det skulle du vide på FIP vi spiller 5 kampe på 3 dage. Fredag ​​aften den 16., lørdag formiddag den 8., lørdag eftermiddag kvartaler, søndag formiddag halvdelen og søndag eftermiddag finalen. Så vi var ikke rigtig friske".

”Derudover var der en stor intensitet i finish. Det sidste sæt var fysisk kompliceret for alle. Spillet var sjovt for folket at se på. Der var nogle spektakulære punkter, og vi kunne se, at spillerne ikke ønskede at give op. ”

interview castello collombon fip burriana

Franck Binisti: Hvad sker der, når du med ryggen til væggen i det andet sæt ser Alix the Phoenix?

Alix Collombon: ”Vi afsluttede det første sæt dårligt. Fysisk havde jeg det ikke godt. Jeg var ikke sikker på, at jeg kunne spille denne turnering. Jeg følte mine ben meget tunge, men vi vandt de vigtige point".

"Jeg er ss hjalp mig i midten, fordi jeg ikke kunne holde fast. Hun er fysisk imponerende. Fysioterapeuten hjalp mig med kalven. Vi havde et stort tredje sæt. Nøglen til kampen er 2-0 i det andet, når vi vinder punto de oro".

Franck Binisti: Vi så dig bedre fysisk i det tredje sæt. Du lavede næppe nogen fejl længere.

Alix Collombon: ”Jeg var ikke bedre fysisk, vi ændrede bare tingene taktisk. Jeg begyndte at spille lang linje. Spillet var derfor lidt mere på Jessica. Med denne smerte måtte jeg spille smart. Det tillod os at vinde spillet. Juan (hans træner) var meget vigtig i denne finale. ”

"Jeg blev opereret i ryggen"

Franck Binisti: Hvad skete der i denne for-sæson, så du ikke føler dig på din partners fysiske niveau?

Alix Collombon: ”Jeg havde en rygkirurgi i december. Jeg var helt stoppet i en måned. Mit tilbagevenden til marken skete i midten af ​​januar på en meget blid måde. Efter en måned i sofaen var det svært. Vi arbejdede meget med mine fysiske trænere. ”

”Følelserne kom gradvist tilbage, og vi besluttede at gøre dette FIP at lave tændstikker og tage fornemmelser som et par. Det gik bedre, end vi håbede. Det startede ikke rigtig godt, men vi sluttede godt! Vi har stadig meget spillerum. ”

J. Castelló A. Collombon sejr FIP valenciana

En besked til Top 10

Franck Binisti: Du vandt den første store turnering, når du kommer tilbage fra denne operation. Dine mål skal være meget høje, ikke?

Alix Collombon: ”Målet i år er at gøre kvartfinale. Vi vil have komme tættere på de bedste par. Vi er parret 14 i placeringen. Vi ønsker at komme tættere på toppen 8".

Franck Binisti: Du træner ofte i Barcelona med Top 20-spillere, for eksempel Marta Marrero (nummer 5). Føler du dig tæt på disse spillere med hensyn til spilniveau?

Alix Collombon: "JEG kan være effektiv. Der er tydeligvis en lille forskel, men jeg kan tage den. Fra det øjeblik, vi er det 14. par på dette bord, er det potentielt vi kan slå alle. Du kan også tabe mod svagere, men det er noget muligt. ”

Psykologisk arbejde, nøglen

Franck Binisti: For to år siden husker jeg mere beskedenhed i dine ord, men i dag ved du, at du kan slå alle. Er denne psykologiske trigger ny i denne sæson?

Alix Collombon: ”Jeg begyndte at arbejde denne sæson med Pierre Gauthier på det psykologiske niveau. Dette er noget, jeg så med ham. SJeg er i denne tabel er, at jeg kan slå alle. Du skal også have meget ydmyghed, når du spiller et "svagere" par på papir. Målet er at gå så langt som muligt og virkelig tro, at det er muligt at slå de bedste spillere. ”

”Vi arbejder eksternt med lange sessioner, der kræver refleksion. Jeg er meget tilfreds med det arbejde, vi udfører, selvom det kun lige er begyndt. ”

knytnæve alix collombon P2000 pyramider

Franck Binisti: Hvad er din dagsorden for de næste par uger?

Alix Collombon: ”Jeg skal træne meget. I begyndelsen af ​​marts er der en super gran slam på det catalanske kredsløb, at jeg vil lege med Jess. Der vil være få turneringer inden midten af ​​april. ”

Find det fulde interview lige nedenfor:

Lorenzo Lecci López

Fra hans navne kan vi gætte på hans spanske og italienske oprindelse. Lorenzo er en flersproget passioneret sport: journalistik ved kald og begivenheder ved tilbedelse er hans to ben. Dens ambition er at dække de største sportsbegivenheder (Olympiske lege og verdener). Han er interesseret i situationen i padel i Frankrig og tilbyder udsigter til optimal udvikling.