Den 25-årige franske professionelle spiller slutter sig til Toulouse Stadium. Den røde og sorte klub har et meget flot projekt til padel.

"Det er et logisk valg," udtrykte tredobbelt fransk mester mellem 2017 og 2019 ved siden af Johan bergeron.

”Gennem mine venner fra Stade Toulousain-rugby lærte jeg, at Stade Toulousain tennis ønskede at oprette et ambitiøst projekt for padel. Det interesserede mig straks. Derefter kom jeg i kontakt med præsidenten Marc Tiersonnier".

Blanket rugby

”Projektet appellerede til mig. Og jeg accepterede endelig denne nye udfordring. Jeg er således den nye referent padel inden for klubben. Jeg forlader denne uge i Madrid, hvor jeg er baseret hele året rundt for pro-kredsløbet, men så snart jeg kan komme tilbage til Toulouse, er jeg i klubben. Jeg er engageret i det lange løb, ” forklarede Bastien Blanqué.

Lorenzo Lecci López

Fra hans navne kan vi gætte på hans spanske og italienske oprindelse. Lorenzo er en flersproget passioneret sport: journalistik ved kald og begivenheder ved tilbedelse er hans to ben. Dens ambition er at dække de største sportsbegivenheder (Olympiske lege og verdener). Han er interesseret i situationen i padel i Frankrig og tilbyder udsigter til optimal udvikling.