Yann Auradou var også til stede ved denne store fejring af padel hvad er Greenweez Paris Premier Padel Major. Ledsaget af sin makker Manuel Vives spillede franskmændene i den første kvalifikationsrunde mod parret Nicoletti – Ortega søndag den 10. juli. De to franskmænd kunne ikke gøre noget mod den spansk-italienske duo og tabte 6/3 – 6/0.

Ved vores mikrofon vendte han tilbage til sin præstation under dette møde og til sin karriere fra tennis til padel.

"Vi laver en fejl eller to per kamp, ​​mens de ikke gør det"

"Spillet var meget kompliceret, fordi vi spillede to meget gode spillere, men som du siger, var det vanvid, en drøm, der gik i opfyldelse, da vi kom ind på banen. Der var vel 400 mennesker, det gav kuldegysninger. Det var følelsesmæssigt meget svært, men vi gjorde, hvad vi kunne”.

"Jeg synes, vi mangler en masse rytme mod spillere på dette niveau. Vi er ikke vant til at spille sådan to fyre. Bagefter er det detaljer, men vi laver en fejl eller to pr. spil, mens de ikke gør det. De er meget præcise på lobene og ved, hvordan man gør alt. I øjeblikket er vi et godt stykke under dette niveau”.

Fra tennis til padel

Tidligere tennisspiller, Yann Auradou er en af ​​disse spillere padel som er vokset hurtigt i de senere år.

“Jeg var tennisspiller, jeg nåede niveau -4/6. Jeg sagde op i 2013 og kom ind padel slutningen af ​​2015. Det er rigtigt, at vi ser flere og flere tidligere tennisspillere. Som Benjamin Tison der også var -4/6, og som jeg har kendt siden jeg var 10 år, fordi vi var i ligaen sammen. Han kom ned til padel i 2014 og han blev nummer 1 i Frankrig. Vi ser flere og flere tidligere tennisspillere træde på køllernes tæpper padel.

Auradou Vives sejr P2000 Perpignan 2022

Personligt i 2015 var jeg virkelig hooked med denne sport, jeg deltogînais fire gange om ugen. Jeg så, at jeg havde nogle faciliteter takket være tennis, netop på trods af, at jeg ikke vidste, hvordan jeg skulle lege med vinduerne i begyndelsen. Når jeg kommer ind i en sport, går jeg helt ud, og lidt efter lidt så jeg, at jeg var tættere på de bedste, så jeg ville ud og vinde nogle fantastiske titler. Det gjorde vi med Manuel Vives sidste maj ved at vinde P2000 i Perpignan.

Yann Auradou udmærker sig på sin højre side, men før han var en af ​​de bedste franske spillere til højre, var Francilien en venstrespiller. Han forklarer os, hvorfor dette sideskifte.

Yann Auradou fip rise canet flyve

“Jeg skiftede side, fordi jeg havde problemer med at finde gode partnere, der spillede til højre. På det tidspunkt var der flere spillere til venstre, og jeg sagde til mig selv, at jeg kunne flytte ind i en køreposition. Med mit eksplosive spil kunne jeg gøre ondt, det var et rigtigt plus. Så jeg startede eventyret med Morgan mannarino som var en meget stor hitter til venstre for mig, og vi spillede straks meget godt sammen”

For at se interviewet i sin helhed, lige nedenfor på siden Youtube de Padel Magazine.

Sebastien Carrasco

Fan af padel og af spansk oprindelse, padel løber gennem mine årer. Meget glad for at dele med dig min lidenskab gennem verdensreferencen af padel : Padel Magazine.