À Roland-Garros at spille på kort af padel installeret under turneringen, Yann Auradou besvarer spørgsmål fra Padel Magazine. Han taler om sit ikke-valg i Fransk hold til EM fra Marbella.

Ikke-valg

"Lidt af skuffelse. For en måned siden vidste jeg ikke, at der skulle være en praktikplads, så jeg troede ikke, at jeg blev taget til euroen. Endelig lavede jeg en meget god praktikplads, Jeg spillede ret godt, og i mit hoved havde jeg lidt tvivl. Det sagde jeg til mig selv Jeg har muligvis min pladse. ”

”I sidste ende blev jeg ikke fanget. Der er nogle, der fortjener bestemt mere end mig".

Roland-Garros

"Dette er enestående. Webstedet er bare storslået. Vi drømte i lang tid om et land af padel à Roland Garros. Det er gjort, jeg tog mine første skridt kl padel til Roland! ”

Hans kalender

"Det P2000 er tilbage. Vi har ventet på dem i lang tid. Den første turnering, jeg skal gøre, er P2000 i Perpignan i begyndelsen af ​​juli på Mas klubben. ”

”Jeg vil lege med Florian Valsot. Jeg har aldrig spillet med ham, men jeg tror, ​​han har en meget aggressiv, lidt som min, så jeg tror, ​​vi kommer overens. ”

Lorenzo Lecci López

Fra hans navne kan vi gætte på hans spanske og italienske oprindelse. Lorenzo er en flersproget passioneret sport: journalistik ved kald og begivenheder ved tilbedelse er hans to ben. Dens ambition er at dække de største sportsbegivenheder (Olympiske lege og verdener). Han er interesseret i situationen i padel i Frankrig og tilbyder udsigter til optimal udvikling.