Vi har aldrig været så tætte. World Padel Tour har netop lukket for tilmeldingerne til næste turnering i Madrid. Her er listen over deltagere.

Listen over tilmeldte spillere til Madrid-turneringen, der begynder denne weekend, er netop blevet afsløret. I løbet af dagen burde vi kende malerierne.

I mellemtiden kan du tjekke ud, hvem de øverste frø er. I kvinde nummer 1, Alejandra Salazar og Ariana Sánchez, selvom det i den individuelle klassement er Marta Marrero, der er det eneste løb i spidsen. Blandt mændene vil Pablo Lima og Paquito Navarro, vindere af den sidste og eneste turnering, der blev afholdt i 2020 for øjeblikket, starte som favoritter.

Blandt franskmændene er den første på listen Alix Collombon, der optræder på en 15. plads med sin partner Nicole Traviesa. Laura Clergue og Léa Godallier optræder på 30. pladsen, og Mélissa Martin på 42. pladsen.

Blandt mændene lavede Bastien Blanqué et stort spring i tabellen, hans forening med Jordi Muñoz projekterede ham til en 50. plads. Benjamin Tison og Jérémy Scatena er på 53. pladsen, Maxime Moreau på 62., Johan Bergeron og Pierre Etienne Morillon på 73. pladsen.