Efter en kompliceret 2022-sæson ønsker Wendy Barsotti, det tidligere medlem af Frankrigs hold, at smage de internationale mesterskaber igen...Den franske nummer 5, som nu vil hold op med Élodie Invernon fortæller os om sine ambitioner.

Der var skuffelse, men i dag stoler jeg på mig selv igen

Det var allerede en del mentalt arbejde at gøre det klart for mig, at jeg led af en alvorlig skade, især efter en meget kompliceret sæson at styre. Da skuffelsen og sorgen gik over, tog jeg ansvaret og tog denne skade som en besked: Jeg var nødt til at trække en streg for altid i denne sæson og komme videre med dette projekt i Barcelona.

Jeg lavede omfattende undersøgelser for at vurdere alvoren og tog derefter de medicinske direktiver i betragtning om at genmuskulere min skulder grundigt for at undgå ethvert tilbagefald. 

I dag har jeg ikke længere nogen betænkeligheder, jeg har genvundet tilliden til min krop, og jeg er klar til at spille igen som før. 

Et højt arbejdstempo

Jeg har været i Spanien siden september, så jeg havde en meget seriøs pre-season i Barcelona med min mentaltræner Jean-Michel Pequery, min fysiske træner Mariano Poda og min padel Xavi Figols og Nico Gavino. 

Jeg pålagde mig selv en stor rytme med fysisk og padel hver dag. Jeg giver mig selv alle midler til at nå dertil, jeg er utålmodig efter at finde konkurrencens adrenalin så hurtigt som muligt. 

Forsæsonen var intens, men fantastisk, jeg har det meget godt fysisk, og mit liv i Barcelona gør mig meget godt. 

Jeg er heldig at dele det med mine bofæller, vi hjælper hinanden meget og vi deler vores erfaringer, vores træning og det motiverer mig endnu mere til at præstere igen.

Elodie invernon vender tilbage fra verdenstjeneste
Elodie Invernon partner af Wendy Barsotti i 2023

Med Elodie, fælles ambitioner

Jeg vil spille med Élodie, som også for nylig ankom til Barcelona. Vi starter med P2000 fra Bordeaux, så efter at vi ønsker at udvikle os på A1 Padel og for også at starte FIP'erne. 

Desuden vil vi lige efter P2000 fortsætte med to A1-turneringer Padel : Sevilla og Monaco. 

Nu er jeg virkelig fokuseret på, hvad der sker. Jeg ønsker allerede at finde smagen af ​​konkurrence såvel som rytmen, allerede se fordelene ved min træning i Barcelona, ​​og jeg vil se, hvad der sker.

Jeg har altid ønsket om at genopleve en international oplevelse i tankerne!

Frank Binisti

Franck Binisti opdager padel på Club des Pyramides i 2009 i Paris-regionen. Siden padel er en del af hans liv. Du ser ofte ham turnere i Frankrig for at dække de største begivenheder i padel français.