Wendy Barsotti fik en forskudt højre skulder i P1000 de All In Padel Sport. Den franske spiller vil derfor ikke kunne deltage i det franske holds praktik til Worlds.

Jeg hørte et klak

Padel Magazine : Du har lige fået din skulder af led, fortæl os hvad der skete?

Wendy Barsotti:"Jeg spillede til venstre under All In P1000 Padel Sport, ligesom dengang. Jeg troede, jeg stadig havde en stærk skulder, men slet ikke..."

"På et smash hørte jeg et klik og min skulder besluttede at gå af led, heldigvis kom den på plads igen af ​​sig selv 10 sekunder senere, men det var nok til at beskadige ledbåndene... Vi kan sige, at det er en sæson, der ikke ender på toppen."

Ser på fremtiden

Padel Magazine : Denne skade vil derfor have en konsekvens på meget kort sigt, nemlig praktikopholdet i Frankrig-holdet...

Wendy Barsotti:"Præcis. Jeg så min læge, og han satte mig på total nedlukning i tre uger, tid til at helbrede. Så jeg ringede til træner Robin Haziza for at fortælle ham, at jeg ikke kan deltage i udtagelseslejren i år.

Padel Magazine : …Men også på Worlds? Og de franske mesterskaber?

Wendy Barsotti:”Jeg vil ikke projicere mig selv så langt, jeg venter på at finde ud af, om min skulder bliver behandlet godt. Og det vigtigste er der ikke, jeg ser videre og projicerer mig selv mod en ny fuld sæson.

"Denne sæson har været kompliceret. Denne skade markerer fornyelsen af ​​noget smukt. Jeg tog til Spanien for at give mig mulighed for at tage et skridt fremad i mit spil og mine mål. Jeg ser på fremtiden!"

martin barsotti monaco

Mine ambitioner er uændrede

Padel Magazine : Hvordan griber du opsvinget an, og den kommende sæson? Har du fundet en holdkammerat til næste år?

Wendy Barsotti:"Jeg vil følge præcis, hvad min læge fortalte mig at gøre, jeg vil ikke tage nogen unødvendige risici. Det er vigtigt for mig at heale mig selv perfekt, så jeg kan genoptage under de bedst mulige forhold. Til det starter jeg fysiosessioner for at hjælpe med at helbrede.
Jeg kaldte også på Marianne Vandaele, jeg er en stor tilhænger af magnetisk healing, og hun er den bedste til det. Kroppen er fantastisk, og med dens hjælp er mirakler mulige."

“Mine ambitioner er uændrede! Jeg vil starte min 2023-sæson endnu mere, min krop sender mig en besked, jeg lytter. 2022 er bag mig, jeg ser frem til det store år, der venter mig.”

"Med hensyn til søgen efter en partner, var det ikke min prioritet lige efter min skade, men intet bekymrer mig, alt kommer til det punkt, hvem ved hvordan man ventere. ”

Ud fra hans navne kan vi gætte hans spanske og italienske oprindelse. Lorenzo er en flersproget passioneret sport: journalistik efter kald og begivenheder ved tilbedelse er hans to ben. Han er den internationale gentleman af Padel Magazine. Du vil ofte se det på de forskellige internationale konkurrencer, men også på de store franske begivenheder. @øjeafpadel på Instagram for at se hans bedste billeder af padel !