Interview med Timéo Fonteny, der endnu ikke er fyldt 17 år og netop har deltaget i første finale i P1500 kl. 4Padel Bordeaux med Quentin Ayuso.

Træt men fokuseret

Vi havde planlagt med Yoan at lave en præ-sæson med meget fokus på det fysiske (10 timer om ugen og 6 timers træning padel) i hele januar og begyndelsen af ​​februar. Desværre fik Yoan en brækket fod den 1. januar, og det forstyrrede den tidsplan, som vi havde lagt sammen med vores træner Alain Henry.

For mit vedkommende ændrede jeg ikke de forskellige planlagte deadlines, jeg søgte blot efter andre partnere til februar og marts turneringerne. Jeg afsluttede min pre-season lige før denne p1500, så jeg ankom til turneringen ret træt, men så snart jeg kom ind på banen, følte jeg mig godt, jeg var koncentreret fra kampens start.

Quentin (Ayuso) var som sædvanlig meget stærk fra start til slut, og det gjorde det muligt for mig at holde fokus på mig selv, jeg vidste, at han gjorde jobbet på sin side.

Rejsen til finalen

Den første kamp var ikke en let lodtrækning, men vi kom godt ind i turneringen fra start, og vi vandt i to sæt.

I kvartfinalen, lørdag aften, havde vi en meget kompliceret kamp mod Simon Wagner og Alexis Coulombeau, som spillede en utrolig kamp med en masse aggression. Det tog os tre sæt at vinde, kampen varede to timer og var meget nervepirrende, men det er dejligt at have formået at komme sejrrig ud!

I semifinalen vandt vi i to sæt mod Sanchez og Rouanet: en god præstation, fordi sidste gang Quentin og jeg spillede dem (på p1000 af Esprit Padel i Lyon for et år siden), tabte vi i 3 sæt.

Meget sjov trods nederlaget i finalen

I finalen vidste vi, at vi slet ikke var favoritter, men vi gik ind i feltet med ønsket om at få vores første p1500 til os begge. Vi havde et godt første sæt samlet set, men de var bedre og vandt i penge-tid.

I starten af ​​anden følte jeg, at jeg fysisk begyndte at kæmpe, men Quentin fik mig tilbage i det fra 4/0 dobbeltpause for dem. Han fortalte mig, at jeg skulle spille, som jeg ville, og det var der, vi startede vores comeback. vi bøjer os for tie-break af andet sæt efter en stor fysisk kamp i denne finale, men jeg nød virkelig at spille med Quentin og blive coachet af min partner Yoan.

Xan er fan af padel. Men også rugby! Og hans indlæg er lige så stødende. Fysisk træner af flere padel, graver han atypiske indlæg eller beskæftiger sig med aktuelle emner. Det giver dig også nogle tip til at udvikle din fysik til padel. Det er klart, at han pålægger sin stødende stil som på feltet af padel !