Lad os vende tilbage til de vigtige punkter i tjenesten. Under den live tutorial, der blev tilbudt af Julien Bondia, diskuterede vi alle aspekterne af dette engagement skudt på padel. Her er resuméet.

Serveringen er et lige så vigtigt slag som en forehand eller en backhand. Det giver os mulighed for straks at få fordelen i forhold til vores modstandere. Da vi gør det over 30 gange pr. Spil, fortjener han at blive talt om oftere.

Først og fremmest er det vigtigt at huske reglerne:

  • Kuglens anslagspunkt skal være under bæltets niveau
  • Det er forbudt at gå på linjen inden strejken
  • 1 af begge fødder skal være i kontakt med jorden, når de rammer
  • Bolden skal hoppe, før den er ramt
  • Bolden skal hoppe inden servicelinjen
  • I tilfælde af NO AD eller Punto de Oro er det modtagerne, der beslutter på servicesiden.

For at dine tjenester skal være så effektive som muligt, træner du på 2 måder; fysisk prøve nye serveringer, spin osv. og mentalt fokusere på at ramme de første bolde så ofte som muligt og skelne en første fra en anden serv.

kunst

Teknikken til at udføre serveringen skal altid være den samme, så du er virkelig behagelig og især i en styrkeposition over dine modstandere.

  • Forfoden skal pege i den retning, hvor du vil tjene.
  • Kastet skal ledsage bolden nedad og ikke kaste den opad. Forlæng din arm i skulderhøjde og før bolden til jorden. Så du vil altid have den samme rebound uden at skulle lave en pitchfejl.
  • Kuglen kan kastes foran, i højden eller lidt bagved for at ændre vinklerne og effekterne.
  • Palaen skal være bag dig, allerede klar, i en høj position, armen let brudt. På denne måde sparer du tid på forberedelse og bruger tyngdekraften til at give mere kraft og dreje til bolden.
  • Strejken af ​​bolden udføres med en skåret eller børstet effekt for at komplicere returneringen.
  • Slutningen af ​​gesten vil være en omvikling af din dominerende arm omkring din hals som en slynge. Dette vil give dig et godt momentum fremad, og du kan hurtigt finde ventepositionen på nettet.

Anden service

  • Kastet bliver det samme
  • Forberedelsen af ​​palæet vil være lavere for at få mere kontrol og præcision
  • Strejken vil være let skåret eller flad
  • Boldens hastighed og kurve vil være forskellig

Server som et tilbageslag

  • Anbefales, hvis dit nedskæringsangreb er effektivt
  • Anbefales på venstre side til en højrehåndet person eller på højre side til en venstrehåndet person
  • Boldkastet vil ske opad for at give os tid til at forberede os
  • Effekten afskæres
  • Tjenesten går i retning af sidevinduet

At levere god service er ikke let. En god server er en person, der er i stand til at variere spin, hastighed, dybde, orientering og kurver. Derudover er det nødvendigt at tilpasse sig de kvaliteter, som modstanderne vender tilbage, som adskiller sig i hver kamp.

Service ved padel er et træk, der skal være unikt for hver spiller. Det er op til dig at finde din service, så den er så effektiv som muligt, og at den giver dig mulighed for straks at tage ansvaret for punktet. Jo klogere du er, jo bedre bliver din service.

På arbejde !

https://www.facebook.com/PadelMagazine/videos/281860376184099/?t=0

Julien bondia

Julien Bondia er lærer i padel på Tenerife (Spanien). Klummeskribent og rådgiver, han hjælper dig med at spille bedre gennem hans tutorials og taktiske/tekniske artikler padel.