Her er Situationen. Jeg er lagt ud på nettet mens min partner er kl tjeneste. Hvordan skal jeg fornøjelse og hvor handling sammenlignet med retour ?

Taktisk redaktion for at være godt placeret i starten af ​​et punkt padel. Vi fokuserer ofte på den aktive persons spil, den der rører bolden, men hvad med det passive spil af spilleren ved nettet under vores holds servicespil?

For at eksemplet er klart for alle, vil vi være den rigtige spiller udstationeret på nettet under et servicespil fra vores partner.

Første punkt

Serveren starter i højre side og skal tilsluttes nettet til venstre. Min startposition vil være lidt i midten for at dække så meget af banen som muligt. Efter gudstjenesten, da spillet starter på min diagonal, bliver jeg nødt til at holde mig i en rimelig afstand fra nettet for at forhandle boldene i midten, de grundlæggende bolde i diagonalen og få adgang til de høje bolde. Dette er gyldigt for alle tjenester, der går til sidevinduet. Hvis din partner fortæller dig, at han vil tjene i midten, så tøv ikke med at dække din højre side lidt mere, mens du forbliver i din grundlæggende position ved nettet.

Andet punkt

Vi spiller nu i en "grundlæggende" position og ikke i australsk stil. Fra min grundposition ved nettet, hvis min partner fortæller mig at tjene mod sidevinduet, bliver jeg nødt til, inden jeg vender tilbage, at tænke på at dække min diagonal ved at komme tættere på nettet. Hvis han fortæller mig at lede efter centeret, så vil jeg beholde min baseposition.

Følg min partner fremad

Vi ser denne taktik blevet brugt hyppigere i de senere år. Målet er at starte langt nok fra nettet til at klatre samtidig med min partner. Vi ved, hvor bolden skal hen, og vi vil indtage vores mest passende og logiske position inden returen.

Hvad med lobs?

Nogle tilbagevendende bedømmer kun efter lob-afkast. Andre bruger dem kun under anden serv. Nu hvor du forstår positionering, lad dig ikke narre. Hvis du er i drejerens diagonal, så foregribe hans spil ved at placere dig selv lidt bagud; men pas på ikke at vise det for tidligt, trigger lige før modstanderen rammer bolden ellers risikerer du at blive passeret.

At støtte fremad, diskutere med din partner for at etablere en god stigning til nettet er vigtige skridt for en god lancering af spillet og et godt netgreb. Disse handlinger er ikke særlig komplicerede at gennemføre i praksis, men forbedrer angrebet i høj grad. Gå!

Julien bondia

Julien Bondia er lærer i padel på Tenerife (Spanien). Klummeskribent og rådgiver, han hjælper dig med at spille bedre gennem hans tutorials og taktiske/tekniske artikler padel.