Sanyo Gutierrez er i en meget speciel og fuldstændig hidtil uset situation. Faktisk hans holdkammerat Agustin Tapia kan ikke spille i øjeblikket Premier Padel, fordi forbindelserne mellem dets Nox-mærke og World Padel Tour forhindre ham. Padel Høj går for at møde "mago de San Luis".

En svag start på sæsonen

Sanyo: Vi har været ret konsekvente, men jeg tror, ​​denne pause har været meget god for mig. Det hjalp mig med at indhente den tabte tid i pre-season. Jeg var 20 dage uden at være i stand til at træne på grund af helbredsproblemer, i en præ-sæson, som allerede var meget kort. Jeg var ikke 100% fysisk.

“På trods af det var vi i stand til at vinde en turnering i Reus og nå semifinalerne i de andre turneringer. I sidste ende, i så lang en sæson og med så mange konkurrencer, er konsistens nøglen. Vi er glade ; fra nu af vil jeg forsøge at hjælpe Agustín mere, som har det rigtig godt, men jeg vil forsøge at være mere op til det.

Lebron/Galan: parret at slå

Spørgsmål: Du har mødt nummer et i 3 ud af 4 turneringer, og forskellen på resultattavlen har været enorm hver gang, uanset om det er for eller imod dig. Hvordan forklarer du det?

Sanyo: I kampen i Alicante var stillingen 6-1 6-1 til dem med tre gyldne point i hvert sæt, og de vandt dem hver gang. I dag taber man med den score, og det virker som en stor forskel, men det er måske ikke så stor. Hos Alicante spillede vi ikke godt i nøglepunkter, og det gjorde de. I Reus vandt vi også vigtige guldpoint, som gav os selvtillid resten af ​​kampen.

Lebron-Galan-Sanyo-Tapia-WPT-2022-Reus-Open

Spørgsmål: For ikke så længe siden var du ledere af Race 2022, og nu er du nummer to, lige efter Ale og Juan, tror du, at du er det par, der skal slås?

Sanyo: De er bestemt parret at slå. det padel at vi øver er meget hurtigt, det meste af tiden er forholdene hverken langsomme eller hurtige og de er fremragende. Under disse forhold lever de af deres slagkraft, hvor den gør forskellen. Når det går meget hurtigt, kan det balancere lidt, fordi vi også er i stand til at ramme. Men da vi spiller mange turneringer i mellemforhold, er de parret, der skal slås, de er de bedste.

Le padel pro, som tennis

Spørgsmål: Hvordan havde du det efter at have deltaget i den første turnering på det nye kredsløb? Premier Padel ?

Sanyo: Mine følelser var blandede. Med hensyn til tilrettelæggelsen af ​​turneringen kunne alt ses på fjernsynet, det var virkelig spektakulært. Men den interne del, som ikke blev set, var endnu bedre: Spillerværelset, opvarmningsstederne, fysioterapirummet, spillernes restaurant, virkelig fantastisk. Jeg havde chancen for at opdage tennis under en Masters i London med Juan Carlos Ferrero indefra, og det var det samme, samme kvalitet af faciliteter, bortset fra at i stedet for at spille med lange ketchere, spillede vi med korte ketchere. (Latter)

Spørgsmål: Og spillet?

Sanyo: Jeg spillede en semifinale færdig i Vigo, tog hurtigt til Qatar, ankom for at spille dagen efter uden træning og tabte. Hvis jeg havde vundet, kunne jeg have sat tempoet op. Jeg gik fra en indendørs kamp til en udendørs kamp med modstandere, der lige havde spillet 8 kampe, og de slog os godt. Jeg spillede også med Agustín (Gutiérrez), som jeg, på trods af at jeg var min nevø, kun havde spillet tre kampe i mit liv. Vi trænede altid mod hinanden, men aldrig som partnere !

Uden Tapia er det svært

Spørgsmål: Vil du spille i Rom med Tapia?

Sanyo: Jeg ved det ikke endnu, men i år, hvis Agustin Tapia ikke kan spille banen, bliver det meget kompliceret for mig. For i sidste ende skal jeg træne med to partnere, med to forskellige spillesystemer, og det vil gøre sæsonen meget kompliceret for mig.

Spørgsmål: Vil du fortsætte med din nevø i denne sag?

Sanyo: Hvis Agustin Tapia virkelig ikke kan spille Premier Padel, Jeg vil forsøge at tage det på den bedst mulige måde, og jeg vil fortsætte med min nevø, som bliver min officielle partner for dette kredsløb.

Ud fra hans navne kan vi gætte hans spanske og italienske oprindelse. Lorenzo er en flersproget passioneret sport: journalistik efter kald og begivenheder ved tilbedelse er hans to ben. Han er den internationale gentleman af Padel Magazine. Du vil ofte se det på de forskellige internationale konkurrencer, men også på de store franske begivenheder. @øjeafpadel på Instagram for at se hans bedste billeder af padel !