Det var under et interview med de spanske medier Brand at Sanyo Gutiérrez vendte tilbage til de forskellige årsager, der førte til hans ADSKILLELSE med sin argentinske kollega, Fernando Belasteguín.

faktisk, den indfødte i San Luis har nu besluttet at dele banen med den andalusiske Momo González.

Gutiérrez, en af ​​sportens legender, forklarer om denne pludselige adskillelse:

»Det er der flere grunde til. Den første er, at jeg skal konkurrere, spille, føle mig som en del af alting. Der er to måneder, hvor jeg følte mig meget adskilt fra alt dette. Der var også beslutningen om ikke at spille i Chile eller Paraguay, med Bela skadet.

Jeg tænkte meget, og jeg tog beslutningen om at spille med en anden spiller. Jeg tror, ​​vi er i en vis alder og mellem nogle ting ved ham og nogle ting, der måske handler om mig...Jeg tror, ​​vi havde brug for noget frisk luft, jeg havde i hvert fald brug for det.

Jeg tænkte på min karriere og min fysik. I 2021 gik jeg glip af turneringer, fordi Bela var skadet, i 2022 andre, fordi Tapia ikke kunne spille Premier Padel ... og nu det samme. Det er ting, der er uden for min kontrol, og jeg er nødt til at finde en måde at blive ved med at konkurrere på."

For "El Mago" er alt klart om hans forhold til sin tidligere partner: "Vi indså, at vi var født til at være modstandere."

Se hele interviewet lige nu ICI.

Eleonore Coulibaly

Sikke en fornøjelse at være journalist midt i padel, en attraktiv voksende sport. Jeg håber du nyder det tilbudte indhold. Vi ses måske snart på pisterne!