Fokus i dag på Carla Touly og Lorie Pelan, to spillere fra padel Franske kvinder, der udover at dele passionen for denne sport også er fans af at skrive.

Lorie Pelan

Som vi fortalte dig for nylig, Lorie Pelan, som spille med én hånd, skrev en bog for at fortælle sin usædvanlige historie. Hans historie:

"I en alder af 28 blev jeg offer for et angreb, som havde en betydelig indvirkning på mit liv, selvom jeg havde agenese af min hånd fra fødslen. Takket være en transplantation, der blev foretaget for ti år siden, var jeg i stand til at genvinde noget funktionalitet ved at bruge min hånd som en tang til at hjælpe mig dagligt.

Overgangen til et normalt liv var en udfordring, som jeg ville udforske og dele gennem en bog. På disse sider vil du opdage min rejse, de forhindringer, jeg stødte på, men frem for alt den styrke og modstandsdygtighed, som jeg har demonstreret for at opretholde et selvstændigt liv.

Denne bog om handicap er ikke kun et udtryk for min erfaring, men den har til formål at være en kilde til inspiration og støtte for andre mennesker med handicap, såvel som for børn og forældre.

Her er nogle grunde til, hvorfor jeg tror, ​​at dette projekt kan have en positiv effekt:

  • Positive udsigter: fremhæve styrken og modstandskraften hos mennesker med handicap for at tilbyde et positivt perspektiv på deres oplevelser.
  • Bevidsthed og forståelse: bidrage til at øge bevidstheden blandt offentligheden, især børn, om handicappedes realiteter og dermed fremme bedre forståelse og accept.
  • Inkludering: behandle emnet på en inkluderende måde for at fremme social og uddannelsesmæssig inklusion af mennesker med handicap.
  • Inspirerende modeller: at præsentere min historie og dem fra andre, der har overvundet udfordringerne med handicap, at tjene som rollemodeller og opmuntre dem, der står over for lignende vanskeligheder.
  • Tidlig uddannelse: at give forældre til børn med handicap en værdifuld pædagogisk ressource, med råd og perspektiver baseret på mine erfaringer og støtte fra mine forældre.
  • Åben dialog: skabe rum for dialog ved at tage fat på ofte tabubelagte emner, så læserne kan dele deres erfaringer og finde støtte.
  • Få inspiration fra min rejse: så børn med handicap får mulighed for at blive inspireret af min historie kan guide dem til at nå deres mål og drømme.

Sammenfattende tror jeg, at denne bog kan hjælpe med at ændre opfattelser, tilskynde til inklusion og give følelsesmæssig og pædagogisk støtte til de direkte berørte og dem omkring dem."

Bogen er endnu ikke udgivet, men vi vil holde dig orienteret, så snart den bliver tilgængelig.

Carla Toully

CARLA TOULY

La ny partner til Jessica Ginier studerede en bachelorgrad i biograf i USA og begyndte at skrive sin historie i form af et filmmanuskript: ”Min drøm var at lave en film med det formål at takke alle de mennesker, der hjalp mig uden noget, spørg mig tilbage under min karriere. Der er så mange af dem, og jeg havde brug for at finde en måde at takke dem på ved at give dem en "lille" overraskelse.

Men at lave en film sker ikke fra den ene dag til den anden, så under Covid begyndte jeg at skrive den i form af en roman, men jeg kunne ikke lide den. Jeg følte mig ikke berettiget til at skrive min biografi, som alle sportslegender gør, jeg ville finde en anden måde at gøre det på. Og så en dag fik jeg ideen om at skrive den i form af en brevroman (breve mellem tennis og mig selv). Jeg kunne virkelig godt lide det, og jeg brugte hele sommeren 2022 på at skrive det! Jeg ville ikke udgive den, kun at få mine kære til at læse den, og så kunne de lide den og motiverede mig til at udgive den, så i december 2023 tog jeg det store skridt...”

Historien: "Carla deler historien om sit liv gennem bevægende breve til hendes elskede sport, tennis. På trods af at hun opgav sin drøm om at blive verdens nummer 1, betragter hun sin rejse som et givende eventyr snarere end en fiasko. Ud over resultaterne sætter hun uvurderlig værdi på minderne og dyrebare venskaber, der er skabt gennem årene. Hun udtrykker dyb taknemmelighed over for tennis og hylder det for de unikke oplevelser, inspirerende møder og værdifulde livslektioner, det har givet hende. Læseren inviteres på en fængslende rejse, der udforsker de fire verdenshjørner.”

Snart det samme med padel ? : “Jeg vil helt sikkert skrive en bog om padel når jeg har stoppet min karriere og fået nok perspektiv på det. At skrive hjælper mig med at forstå en masse ting, og jeg havde brug for det for at afslutte min tenniskarriere med ro i sindet. Jeg er sikker på, at det vil være det samme for padel men vi bliver nødt til at vente et par år, for jeg har ikke tænkt mig at stoppe med det samme ... eventyret er kun lige begyndt!"

For at få den pågældende bog, er det ICI.

Xan er fan af padel. Men også rugby! Og hans indlæg er lige så stødende. Fysisk træner af flere padel, graver han atypiske indlæg eller beskæftiger sig med aktuelle emner. Det giver dig også nogle tip til at udvikle din fysik til padel. Det er klart, at han pålægger sin stødende stil som på feltet af padel !