Fokus på Lorie Pelan, fransk Top 50-spiller, som på trods af sit handicap, at have "en hånd mindre" for at bruge hendes egne ord, er i stand til at spille med raske spillere. Og gør det godt! Hun talte med Franck Binisti under P2000 i Strasbourg.

Top 25 mål

"Jeg blev født med håndaginesis, jeg fik en transplantation, da jeg var ung, for at kunne bruge min hånd som en tang.

Men transplantatet skulle fjernes efter en brækket hånd, som jeg pådrog mig, da jeg brød et slagsmål i en skole, og siden da har jeg ikke kunnet bruge min hånd. Jeg blev opereret i sommers, og da jeg ikke længere kunne spille tennisturneringer, begyndte jeg padel, og nu vil jeg slet ikke konkurrere i tennis igen. Da jeg er ret konkurrencedygtig og den padel Det er virkelig ikke dårligt, det er en dejlig sport, sagde jeg til mig selv “go”! Nu er målet at komme ind i Top 25.”

Smash-Lorie-Pelan-2023-padel-Fransk

En hånd der er tre værd

“Intet problem for forehand volleys, men backhand volleys er mere komplicerede. Så sammen med min partner gør vi, hvad vi kan, så jeg ikke bliver lobbet på baghånden.”

»Jeg synes, det er mere en styrke end noget andet. Det at der er folk som mig, der er lidt anderledes, det tror jeg er godt for alle. I dag er der ingen forskel: folk spiller mod mig, som om de spillede mod en normal person. Jeg siger til mig selv, at jeg har én hånd, men den er tre værd!"

En inspirerende historie

”Jeg skal med i et show om handicap og padel. Det vil blive filmet på TC Bandol.”

"Jeg har skrevet min bog siden min operation, og den udkommer i begyndelsen af ​​januar."

Se hele interviewet herunder:

Xan er fan af padel. Men også rugby! Og hans indlæg er lige så stødende. Fysisk træner af flere padel, graver han atypiske indlæg eller beskæftiger sig med aktuelle emner. Det giver dig også nogle tip til at udvikle din fysik til padel. Det er klart, at han pålægger sin stødende stil som på feltet af padel !