Som hvert år fra nu af, den første turnering af padel-lænestol af sæsonen fandt sted hos Billy-Berclau.

Anden udgave af denne begivenhed var en rigtig succes: en varm velkomst, fantastiske pister og en meget behagelig indendørsklub. Dommeren, Romain, bød velkommen til ti hold, fordelt på to grupper på fem.

Konkurrencen begyndte mandag den 19. februar kl. 9 på 30 baner. Vi var i stand til at bemærke alles fremskridt og ankomsten af ​​meget gode spillere på banen, især den unge Maxime Cabanne fra Baskerlandet og Thomas Giardino fra Hyères i Var. Velkommen til Padel lænestol!

Den første dag blev afsluttet med fire kampe spillet af alle spillere.

De fire bedste hold mødtes i de fire sidste tirsdag morgen.

Den første semifinale stillede Robin og Laurent mod Sébastien og Tony. Robin og Laurent vandt med en score på 6/2 6/4.

Den anden semifinale stillede Dorian og Nicolas op imod Laurent og Olivier. Dorian og Nicolas vandt med en score på 6/1 6/0.

Også værd at nævne er alle de ranglistekampe, der fandt sted i løbet af dagen tirsdag.

Finalen fandt sted klokken 14, hvor Robin/Laurent stod over for Dorian/Nicolas. Robin og Laurent vandt deres første turnering i sæsonen med en score på 30/6 1/6. Vi oplevede nogle meget gode kampe på et meget højt niveau i semifinalen og finalen.

Bemærk, at det var første gang, at Robin og Laurent spillede sammen. Der kommer naturligvis en efterfølger, for de planlægger at spille sammen under P250 i Tarbes i oktober 2024.