Melissa Martin gik på mikrofonen af Padel Magazine underStéphane udgave Cupra Padel-Point Tour. På programmet for interviewet: hans samarbejde med Amélie Detrivière, hans rolle på Cupra Padel-Point Tour, det franske hold og dets vision om padel feminin generelt.

Melissa, eksperten padel Cupra Padel-Point Tour

Padel Magazine : Vi kunne se dig på forskellige etaper af Cupra Padel-Point Tour, hvad er din rolle i denne organisation? Hvad gør den så speciel for dig og adskiller den fra andre kredsløb?

Melissa Martin : ”Jeg arbejder med eventfirmaet, der blev ansat af Cupra og Padel-Point at organisere turen, og som hedder Welldone. Jeg hjælper med tilrettelæggelsen og især på det sportslige plan, jeg rådgiver meget og er med på animationerne. Jeg er lidt af en ekspert padel af holdet, lad os sige (griner). Hvis der er animationer og klinikker også forsøger jeg at deltage i dem osv. Målet med denne tur er at ride på bølgen af padel, at gøre kendt Padel-Point og Cupra også, men deres mål er at lave padel hvad det er: noget sjovt og hyggeligt. “

” Jeg vil se at lave så mange APT-turneringer som muligt og World Padel Tour"

Padel Magazine : På sidelinjen af ​​denne Cupra Padel-Point Tour du har også din karriere som spiller, hvad har du i programmet de næste 2-3 måneder?

Melissa Martin : ” Så ja, jeg spiller ved siden af ​​(griner). Det er rigtigt, at jeg genoptog for ikke så længe siden (ved P2000 af Padel Horizon, som hun vandt). Jeg havde meget arbejde og lidt tid til at lave turneringer om, men nu er jeg ved at komme lidt efter lidt op, og jeg vil gøre meget mere. Vi har en stor pause fra P2000, den næste (P2000) er ved pyramiderne i september.

Jeg har tænkt mig at deltage i de turneringer, der kommer: så APT, som snart vil være i Portugal, vil jeg spille med Wendy (Barsotti); Toulouse WPT, som jeg vil spille med Amélie Detrivière, og som vi bad om en wild-card. Jeg vil se at gøre det mest APT og World Padel Tour muligt afhængigt af min tilgængelighed, men jeg vil gerne spille alligevel. “

Mélissa Martin og børn Cupra Padel Saint Etienne tårnet

Stillede sammen med Amélie Detrivière ved de franske mesterskaber

Padel Magazine : Du nævnte Amélie Detrivière tidligere, kan vi overveje, at hun er din officielle partner på det franske kredsløb? Kan vi forvente at se jer spille sammen under de franske mesterskaber?

Melissa Martin : "Ja, det er helt sikkert! Vi diskuterede det allerede med Amélie i slutningen af ​​sidste år, især fordi hun skilte sig fra Mai Vo, som lagde det franske kredsløb lidt til side. Og det er rigtigt, at vi med Amélie altid har spillet sammen på Frankrigs hold, det var lidt ligesom min officielle makker i udtagelsen. Vi kom altid meget godt ud af det, men vi havde aldrig mulighed for at lave det franske kredsløb sammen, så vi gik efter det, og vi havde det sjovt.

Vi skal være sammen ved de franske mesterskaber, som vi automatisk er kvalificeret til, så vi kommer ikke til regionalt. Og vi vil lave så mange turneringer som muligt i Frankrig, endda internationale turneringer, når hun kan. “

"The padel feminin er meget tæt på padel mandlig amatør i Frankrig “

Padel Magazine : Lad os snakke om padel feminin. Hvordan vurderer du den overordnede situation for kvindekredsen?

Melissa Martin : ” For øjeblikket er kvinderne ikke sikre Premier Padel, men vi ved, at de bedste spillere ønsker at forhandle den bedste kontrakt på dette kredsløb. De ønsker at værdsætte padel feminint, hvilket alle synes er utroligt i disse dage. Jeg tror, ​​det kan være en af ​​de mest udviklede kvindesportsgrene.

Le padel feminin er meget tæt på padel mandlige amatører i Frankrig, folk genkender sig selv meget i det og nyder at se. Kvinder og spillere har dette rigtige våben for at kunne sige: "Folk vil også se os, og vi er legitime til at hævde at have de samme rettigheder som mænd".

Det franske hold er altid i et hjørne af mit hoved

Padel Magazine : Det franske hold, kan vi forvente at finde dig der som en del af holdet?

Melissa Martin : ” Framework (griner). Nej, jeg tror, ​​at managerne er mere Alix og Léa! Under alle omstændigheder har jeg altid elsket at spille for Frankrigs hold: hvem elsker ikke at spille for Frankrig?

Men det er rigtigt, at jeg havde store oplevelser, og det ville være utroligt at komme tilbage. Det er rigtigt, at jeg ikke nåede de sidste verdensmesterskaber, for i slutningen af ​​sidste år var jeg ikke i god form, og resultaterne var ikke til min fordel. Men det ville være fantastisk, det er et mål, og vi tænker over det. Frem for alt er det at have det sjovt og have det bedste hold til at repræsentere Frankrig.

Siden nu er jeg i Frankrig, jeg er ikke længere i Madrid, jeg træner, men jeg arbejder også på siden... Det er stadig en drøm for det franske hold, men jeg er ret objektiv omkring situationen.

Det vil afhænge af resultaterne, selvom vi gør nogle gode i starten af ​​året, så er verdensmesterskaberne der ikke endnu. Vi får se, men vi vil have det med Amélie alligevel. “

For at finde hele interviewet og bonusspørgsmålet stillet til Mélissa i slutningen af ​​dette interview, sker det her:

Nasser Hoverini

Brænder for fodbold, opdagede jeg padel i 2019. Siden da har det været vanvittig kærlighed med denne sport til at forlade min yndlingssport.