Under Final Master of World Padel Tour, interviewer vi Maxi Sánchez på Kuikma-standen. Den tidligere verdens nummer 1 fortæller os om sin helt nye pala: MS Pro.

“En enestående pala!”

"Det er en drøm: denne pala har alle de egenskaber, jeg ønskede, at den skulle have. Der har været meget arbejde i løbet af de sidste par måneder, men jeg er meget glad, og det tror jeg, at hele Kuikma-teamet er. Vi har skabt en virkelig enestående pala, en af ​​de bedste, eller endda den bedste, jeg har haft. Jeg kan virkelig godt lide det, jeg elsker dets design!"

“Det vil passe enhver hobbyist”

"Det, der gør det anderledes end det, jeg havde i år, er det faktum, at jeg kunne deltage i dets design. Jeg forsøgte at give mærkets ingeniører alt, hvad jeg havde brug for til mit spil. Det er anderledes end det forrige, fordi det kombinerer alle disse egenskaber.

Balancen er lidt mere i hovedet, så det forbedrer mine smashes. Dæmperen forhindrer min underarm i at vibrere i farten og får mig til at føle mig mere komfortabel. Det dobbelte rør gør den mere stiv og kraftfuld. Jeg har allerede leget med prototypen i tre måneder, og jeg tror, ​​den vil passe til enhver entusiast, der vil have et komplet spil, uanset om de spiller til venstre eller højre!

"Jeg spiller med en pala, der er identisk med den, der sælges kommercielt"

“Det er noget, der gør mig meget glad, fordi jeg tror på, at der er mange mennesker, der gerne vil have ketsjeren brugt af spilleren. Kuikma har gjort dette muligt ved at skabe en pala, der kan bruges af både en professionel og en amatør!”

For at finde hele videoen (på spansk), sker det lige nedenfor:

Xan er fan af padel. Men også rugby! Og hans indlæg er lige så stødende. Fysisk træner af flere padel, graver han atypiske indlæg eller beskæftiger sig med aktuelle emner. Det giver dig også nogle tip til at udvikle din fysik til padel. Det er klart, at han pålægger sin stødende stil som på feltet af padel !