I et interview til svenske medier Padel Høj, Mauri Andrini, træner for Storbritanniens hold, ser tilbage på EM padel 2021 og især den deres organisation.

Argentineren Mauri Andrini er en kendt skuespiller i verden af padel. Til stede ved EM, der fandt sted i Marbella, træner for padel ser tilbage på denne konkurrence med Filip Björne de Padel Alt. Efter en dekryptering af den sportslige situation i padel i Europa og konkurrencens forskellige resultater, svarer han på Filips spørgsmål om sine følelser omkring arrangementet af arrangementet. Ekstrakter.

“Jeg håber, der kommer et før og et efter”

”Der er så mange ting, der kunne have været gjort bedre. Uanset om det er på niveau med det sted, hvor konkurrencen blev spillet, vand, der ikke blev leveret til spillerne. Spillerne kunne ikke engang medbringe bananer eller noget, fordi sikkerhedsvagterne åbnede deres poser for dem, og hvis de havde mad, kunne de ikke passere. ”

”Man skulle købe alt indeni, bortset fra at der ikke engang var en rigtig restaurant. Spillere måtte tage taxa, da der ikke var transport nok osv. Jeg stopper, men jeg kunne fortælle mange andre anekdoter ... ”

"For de medier, der var til stede på stedet, og som har hjulpet vores sport med at vokse i årevis, var det også meget kompliceret."

"En virksomhed, Padel View, som jeg ikke vidste, skulle streames til alle spor. Faktisk var kun ét spor dækket af videresendelsen ”.

"Oven i det var det kompliceret at se kampene på deres platform, heldigvis blev nogle sendt på FIP YouTube -kanalen."

“Vi skal være mere professionelle”

”Hvis du taler med trænerne eller med nogen på stedet, vil ingen fortælle dig, at de var 100% tilfredse med organisationen. Dette er FIP European Championship, så det er hun ansvarlig for arrangementet."

”Jeg synes stadig, at vi skal give organisationerne tid til at lære af deres fejl. Jeg håber, at det aldrig vil ske igen. Men til næste gang skal vi finde bedre arrangører og fokusere mere på detaljerne. ”

”Da jeg ankom spurgte jeg, om jeg måtte tale med nogen fra organisationen, og jeg blev ikke besvaret. Jeg bad om vand, og det var det samme. Jeg bad dem ikke om at bygge et Eiffeltårn midt på stedet, jeg bad bare om små ting. ”

”Det var små ting. For eksempel: vi havde ikke et foto på vores akkreditering, så vi måtte tage et identitetskort hver gang for at bestå. Det samme for spillerne, de skulle vise deres pas hver gang, før de spillede en kamp! Jo mere jeg taler, jo mere bliver jeg vred, så jeg må stoppe med at tale om det! ” 

offentlige padel marbella 2021

“En åbningsceremoni på spansk: hvem laver vi sjov?”

”Jeg har et akademi, Hej Padel, Jeg træner Storbritanniens hold, jeg har været nødt til at rejse til omkring XNUMX lande i løbet af de sidste to år. Jeg forsøger at være så professionel som muligt og tilpasse mig. Jeg tror, ​​at for at få denne sport til at vokse, skal organisationen gøre det samme. ”

"Hele åbningsceremonien var på spansk. Hvem griner vi af? Der var 22 lande, og den eneste der taler spansk er Spanien! Alle de andre taler engelsk. Kunne de ikke lave en åbningsceremoni på engelsk? Udover de spanske spillere, Paquito, Martita, Lucia Sainz osv. alle forstår engelsk! ”

”Verdensmesterskaberne i Qatar bliver årets begivenhed. Men jeg mener, at alle disse institutioner skal forstå, at folk har arbejdet i denne sport i lang tid og promoveret den, da de endnu ikke kendte sporten. ”

“Nu hvis du ikke lader dem gøre deres job, fordi et firma (redaktørens note. Padel Udsigt) betalt told eller gjort hvad som helst, det er alvorligt. Desuden tror jeg i virkeligheden på det Padel View opnåede rettighederne uden at købe dem. Men under alle omstændigheder er det uretfærdigt at forlade disse mennesker, der begyndte at tale om denne sport, og som tillod dig at være, hvor du er. ”

Manglende forfremmelse

”Der var ingen på tribunen til at se kampene. Ingen kan se Paquito Navarro spille mod Javi Rico og Momo Gonzalez! Når de spilles på World Padel Tour, tusinder af mennesker vil se disse kampe. Der var ingen forfremmelse, folk vidste ikke, at der var denne begivenhed. Det var i Malaga, og der var flere franskmænd og svenskere for at se Frankrig-Sverige end spaniere! Med en sådan begivenhed i Sverige ville der have været tusinder af mennesker hver dag. Jeg håber også, at Sverige snart vil kunne organisere sådan et arrangement. ”

For dem, der gerne vil se hele videoen, er den lige herunder. Passagen om tilrettelæggelsen af ​​EM begynder omkring det 26. minut.

holdet Padel Magazine forsøger at tilbyde dig det bedste af siden 2013 padel, men også undersøgelser, analyser for at forsøge at forstå verden af padel. Fra spillet til vores sports politik Padel Magazine står til din tjeneste.