MensAPT Tenerife var i fuld gang, Padel Magazine talte med Luis Lobo, den nye General Manager for APT. Lex-professionel tennisspiller og tidligere vicesekretær for sport i Buenos Aires afløste for nylig Thomas Johansson i spidsen for kredsløbet og har til hensigt at give det bedste af ham for at få ham til at vokse på internationalt plan.

Ved vores mikrofon betroede han sig til sin ankomst og sine ambitioner i denne nye udfordring.

"Mit job er at få kredsløbet til at vokse"

"Det padel socialt udviklet sig meget. For eksempel ser jeg, at i Argentina spiller vi meget af padel i klubber. Jeg leger med mine venner, jeg har været tiltrukket af denne verden i flere år nu. Ikke nødvendigvis på dette kredsløb, men i padel "social", fritid."

”Jeg tror, ​​at denne mulighed kommer gennem de venner og bekendte, vi har. Mit job er at vokse kredsløbet, at professionalisere det og at sikre, at APT Padel Tour kan organisere bedre turneringer. Jeg elsker mit job, og jeg er Fabrice Pastor meget taknemmelig for hans tillid."

"I januar 2022 talte vi med Fabrice og jeg hjemme hos en fælles ven, og det var i marts, under Buenos Aires-turneringen, at han viste interesse for min profil, og at han ville have mig til at komme og arbejde med dem. kredsløbet. Og her er jeg. Jeg yder mit bedste hver dag, og der er stadig meget at gøre.”

"Uge efter uge forbedrer vi os"

"Jeg tror, ​​at dette kredsløb fortsætter med at vokse, og APT-lederne lader mig gøre ting for at holde det i gang. Jeg er glad for at arbejde sammen med Fabrice Pastor, og jeg takker hele teamet, som tog imod mig på den bedst mulige måde. Alle er motiverede, og vi er på en skråning opad i udviklingen af ​​kredsløbet. Vi er til stede på tre kontinenter, og det internationaliserer os endnu mere. Uge efter uge forbedrer vi os, og det kan ses i denne begivenhed. Spillere såvel som promotorer er glade for at arbejde sammen med os."

"Jeg takker Thomas Johansson og hele holdet for deres velkomst"

“Thomas Johansson, jeg har kendt ham i flere år nu. Han er en meget god tennisspiller og en smuk person. Da jeg ankom til posten begyndte vi at arbejde sammen, men livets ting får nogle til at forlade båden og andre for at fortsætte eventyret. Jeg takker ham dybt for at have åbnet dørene for mig, for at have taget så godt imod mig, ligesom resten af ​​holdet selvfølgelig."

"Masterfinalen vil blive spillet i Guadalajara, Mexico"

“Til denne sæsons Master Final flyver vi til Guadalajara, Mexico. Vi er meget glade for at organisere det der, fordi det er en stor by med et stort potentiale. Det bliver en stor begivenhed. Derudover er der gode muligheder der. Vi er positivt overrasket over den modtagelse, vi får, men jeg tror, ​​det er takket være det arbejde, som kredsen har ydet i så mange år nu. Vi kan se, at spillerne hver dag bliver mere og mere professionelle, og vi vil kæmpe for det padel altid være i fuld positiv udvikling."

"Om en måned vil jeg være der til pressemødet, og på det tidspunkt vil jeg kunne give dig mere information om det sted, der skal være vært for konkurrencen i begyndelsen af ​​december. I øjeblikket er det eneste, vi ved, at vi skal til en klub.

"Alex Corretja, Karim Alami og jeg er tre brødre"

Vi kunne ikke afslutte dette interview med Luis Lobo uden at spørge ham, hvordan han havde det med forfremmelsen af ​​sin meget gode ven Alex Corretja til chef for operationer for World Padel Tour.

“Ja Alex Corretja er en meget god ven af ​​mig, jeg vil endda sige min bror. Der er også Karim Alami (Redaktørens note: af Premier Padel) som også er i padel. Vi kigger alle i samme retning".

”Med Alex taler vi om potentielle fælles projekter. Vi kommer fra tennis, det er en meget klar disciplin, hvor vi ved, hvad vi skal gøre, og hvor reglerne er indskrevet. Det, vi skal gøre, er at arbejde for sporten og ikke for folket. Vi tænker alle tre på samme måde”.

lobo corretja world padel tour apt padel tur
Luis Lobo og Alex Corretja, de to venner, der er ansvarlige for to professionelle kredsløb af padel.

"Vi er åbne for at sidde ved et bord og chatte"

Med hensyn til en mulig tilnærmelse mellem de forskellige kredsløb...

"Jeg tror, ​​man skal analysere situationen og tage et skridt tilbage for at se, hvad der skete i tennis. Der har altid været forskellige synspunkter, men der har altid været diskussioner omkring et bord til gavn for tennis. Jeg synes, vi skal gøre det samme for padel og fra mit synspunkt, APT Padel Touren er åben for at gøre alt, hvad der skal til for denne sport. Fabrice Pastor vil det bedste for disciplinen, og derfor er vi klar til at sætte os ned om et bord for at diskutere.

Du kan finde hele dette interview på spansk lige nedenfor:

Sebastien Carrasco

Fan af padel og af spansk oprindelse, padel løber gennem mine årer. Meget glad for at dele med dig min lidenskab gennem verdensreferencen af padel : Padel Magazine.