Er det muligt for et ikke-seedet hold at vinde en P250- eller P500-turnering? Spørgsmålet opstår meget mindre under P1000, meget højt, heller ikke på P100, generelt lokalt og brugervenligt. Lad os hurtigt analysere fakta.

Der er ifølge turneringerne arrangør og antal tilgængelige felter flere turneringsordninger.

Det mindre almindelige, meget effektivt, men som kræver flere felter, er en turnering på en dag, hvor alle spillerne udfører det samme antal kampe. Hvordan er det muligt ? Før starten af ​​turneringen oprettes en liste fra det bedste hold til det svageste. I den første kamp, ​​den første kamp den sidste, den anden kamp den næstsidste og så videre. I slutningen af ​​den første kamp spilles vinderne ud, og taberne spilles ud. I slutningen af ​​den anden kamp spilles vinderne, de, der vandt den første kamp, ​​men tabte den anden, spilles, de, der tabte den første kamp, ​​men vandt den anden, spilles, og de, der ikke vandt noget, spilles, osv osv. indtil finalen.

Fordelen ved denne ordning er, at turneringen starter på samme tid for alle og slutter på samme tid. I dette tilfælde er frøene privilegerede, men de spiller lige så meget som de andre.

Og det er her vi ville komme fra; antallet af spillede kampe og hyppigheden, hvormed de kædes sammen.

De fleste turneringer spilles over en eller to dage. Det er derfor nødvendigt at kæde kampene for at kunne nå finalen i weekenden. For et hold, der starter turneringen nederst på stigen, kan det være, at det spiller 3 gruppekampe lørdag plus 1 eller 2 bordkampe. Søndag, tidligt på dagen, skal du spille runde med XNUMX, lænket med et kvarter, og hvis vi ikke har mødt frøene (friske spillere) i kvartfinalen, finder du dem i semifinalen. finaler. Så meget at sige til dig, at din klarhed er stærkt beskadiget, og at dine ben er trætte. Du bliver nødt til at have en ekstraordinær fysik for at komme sejrende ud af turneringen.

Så frøene fortjener bestemt at blive fordelagtigt over de andre spillere, fordi hvis de har en højere placering end de andre, er det fordi de fortjener det. Er det interessant for dem at kun spille to spil for at vinde en turnering?

Jeg vil lade dig diskutere emnet, men ville det ikke også være interessant at give andre lidt flere chancer ...