Siden et par måneder, Lea Godallier er forsvundet fra sporene af padel Og dette af en god grund, siden Fransk nummer 2 lige blevet mor.

Fire måneder efter at have forladt pisterne af padel, den indfødte Tahitianer planlægger at vende tilbage til tjeneste. Vi bliver dog nødt til at vente nogle måneder endnu med at finde Léa Godallier på banerne. Sidstnævnte fortæller os mere om det!

Nyheder siden opsigelsen

Jeg har det meget godt. Jeg har aldrig været så opfyldt. Det lyder måske dumt, men at få et barn er det smukkeste, der kan ske. Familielivet går rigtig godt, og vi fandt hurtigt vores rytme med Baptiste.

Vi har et yndigt barn. Jeg behøver ikke engang at arbejde på tålmodighed og mentalitet, for nu er alt virkelig nemt.

Snart tilbage?

Operationen "Generobre” er endnu ikke lanceret, fordi jeg fødte for bare to en halv uge siden. Jeg fik et kejsersnit, så det tager tid for det at hele. Imidlertid, Jeg glæder mig rigtig meget til at komme tilbage på banen, selvom der er flere ting, jeg skal gøre først for at kunne tilbage til 100 %. Især fysisk set bliver vi nødt til at gøre tingene i orden.

Jeg har tænkt mig at lave mavemuskler, svømme, cykle, løbe og så komme tilbage på landet lidt efter lidt. Jeg behøver ikke skynde mig. jeg har målet om at vende tilbage til P2 i Bordeaux, hjemme, i mit land, men Jeg vil være opmærksom på min krop.

Nogen idé til en partner til hans tilbagevenden?

At finde en partner er ikke kun kompliceret, når du holder pause, selv når du spiller, det er svært. Når der sker en ændring blandt verdenspremierne, skaber det uundgåeligt et "domino effekt” på parrene bagved.

Jeg har valgt ikke at søge i øjeblikket, for at se, hvad der sker i de første turneringer. Og så også se, hvordan jeg har det. Så før jeg begynder at lede efter en ny partner, Jeg vil fokusere på mig selv de første uger.

En ny forening med Alix Collombon?

Jeg så, at Alix og Jess [Ginier] skulle spille sammen i en turnering. Vil Alix og jeg gøre det samme? Det er ikke umuligt, at vi spiller sammen igen, men jeg tror ikke, det vil ske i Bordeaux. Hun har hans projekt med Julieta Bidahorria og jeg håber for hendes skyld, at det vil gå godt, og at denne forening holder så længe som muligt.

At spille med en fransk spiller er ikke en del af mine planer, Jeg har 2/3 ideer om spanske spillere men intet er hugget i sten. Der er så mange ændringer, så mange overraskelser, at intet er løst.

Léa Godallier collombon

To spillere med et stort hul i ranglisten, en mening?

Jeg synes, det er fedt, at en association er mulig mellem to personer, der har stor pointforskel. Disse er fortsat særlige tilfælde...

Der vil Alix lege med Jess, der har ringe erfaring i forhold til hende. På den anden side ved vi, at Julieta endnu ikke er 100% klar, så for at undgå at tabe en turnering, Jeg ville have gjort det samme som Alix. Jeg ville have valgt en, jeg kender udenad, og som jeg kommer rigtig godt ud af det med.

Jeg synes, det er et godt valg, hvis det er en "et skud“. Så ja, på en måde le padel er en sport for sig. Dette er den gode side af padel at tillade en association mellem to spillere, der har så stor forskel i point: du kan få erfaring sammen med en pige, der har meget af det.

Dens ambitioner for 2024

Jeg har ikke rigtig nogle ambitioner med hensyn til placering. Mit mål bliver virkelig at vende tilbage til 100% på det fysiske plan og finde et stabilt projekt med en anden spiller. Derfra kan jeg sætte et mål for mig selv.

Jeg sætter ikke grænser for mig selv. I år kommer jeg til at spille en halv sæson, så jeg tager hvad der er at tage.

Mit program, fra Bordeaux, bliver at følge den klassiske kalender, som jeg vil tilføje nogle FIP'er at komme tilbage i rytmen, især i begyndelsen!

Gwenaelle Souyri

Det var hans bror, der en dag fortalte ham, at han skulle følge med ham på en bane. padel, siden da har Gwenaëlle aldrig forladt retten. Undtagen når det kommer til at gå til at se udsendelsen af Padel Magazine, World Padel Tour… eller Premier Padel…eller de franske mesterskaber. Kort sagt, hun er fan af denne sport.