Den tidligere spiller fra det franske hold af padel, Laura Clergue, vil være tilbage på skærmene. Ikke som spiller lige nu, men som Kanal + kommentator af Mesteren af World Padel Tour som finder sted i Madrid fra 16. til 19. december i Madrid.

dans hans facebook-indlæg, kommenterer hun på dette store eventyr:

Mondial padel 2018 Laura PræstenJeg er så glad for endelig at kunne dele denne fantastiske nyhed med jer alle. En nyhed, der især rører mig, som jeg virkelig ikke turde drømme om. det padel Det har givet mig utrolige oplevelser før, men denne her er endnu lidt mere speciel for mig. At se padel gradvist at antage den skala, det fortjener i Frankrig, er meget bevægende for alle dem, der tror på dets potentiale siden dets begyndelse, og jeg er stolt over at kunne ledsage det i dag i et så vigtigt skridt: dets første skridt i tv.

Tak til CANAL + for at have tillid til mig til denne første udsendelse af World Padel Tour i Frankrig. Og selvom jeg bestemt ikke kommer til at være stolt et par timer væk fra live, fordi det er allerførste gang, jeg vil gøre det, lover jeg at gøre det med hjertet, altid med det formål også at overføre til dig som muligt den passion, jeg har for denne sport, og som har gjort den så god i 8 år nu.

Le World Padel Tour genudsendes på Canal + fra Master Finalen, der finder sted fra 16. til 19. december i Madrid. Jeg ville have chancen for at kunne kommentere live fra Madrid (hvis covid tillader det selvfølgelig), for at være i stand til at vende tilbage til min adopterede by, for at finde atmosfæren i turneringerne og for at kunne dele den med dig i Frankrig. Jeg ser frem til dette øjeblik, for det er en oplevelse, som jeg ved vil forblive ætset i min hukommelse.

Jeg er meget glad for at dele denne oplevelse med Sébastien Heulot, som vil være min studiekammerat, Robin haziza et Jerome Inzerillo som jeg ved vil få dig til at vibrere.

Vi ses snart!

Frank Binisti

Franck Binisti opdager padel på Club des Pyramides i 2009 i Paris-regionen. Siden padel er en del af hans liv. Du ser ofte ham turnere i Frankrig for at dække de største begivenheder i padel français.