Jérôme Inzerillo, nuværende 7. franske spiller, var til stede under Cupra Final Masters Padel-Point Tour. Da han deltog i scenens P500, indvilligede han i at vende tilbage med os om sine nyheder i øjeblikket.

"Franske spillere har forbedret sig meget"

Padel Magazine : P2000 af Pyramider lige overstået, hvilke konklusioner kan du drage af konkurrencen generelt?

Jerome Inzerillo : “Det generelle niveau var ret interessant. Jeg kunne virkelig godt lide at dele banen med Johan (Bergeron), det er rigtigt, at det var den første turnering, vi spillede sammen. Bagefter, på det generelle plan, oplever jeg, at de franske spillere er gået meget frem: Jeg tror, ​​det er på grund af antallet af turneringer, der er i Frankrig... selvom der ikke er mange P2000'ere.

Vi befandt os ikke alle i år andre steder på P2000, undtagen måske i løbet af Padel Horisont. Det er lidt en skam, men det skyldes også den travle tidsplan for FIP, WPT, APT.

Det er et godt tegn, hvis vi alligevel har mulighed for at spille hver uge."

apt padel jerome inzerillo tårn

Padel Magazine : Vi kunne se, at omstridte punkter var en del af "dramaturgien" i denne afgørende 3. runde i finalen i P2000 des Pyramides. Når man ser tilbage, hvordan analyserer man denne situation?

Jérôme : “Det er en del af spillet, og det er noget, der sker i øjeblikket. Der er ingen vrede på min side, bagefter kan vi have uenigheder om alt det … men der er aldrig noget dårligt. Vi lagde pointen tilbage, efter at der var to andre omstridte punkter. For mig er der ikke noget problem, man skal skelne mellem, hvad der sker på banen, og hvad der sker udenfor.

“Min comp er Jesús Ruiz”

Padel Magazine : Du spillede sammen med Jo Bergeron i sidste uge (for første gang). Men du spillede også i denne sæson med Jesús Ruiz, Max Moreau, Exequiel Mourino for at nævne nogle få. Har Jérôme Inzerillo i øjeblikket en "registreret" compi?

Jérôme : “Det vil være overraskende, men ja, jeg har en titulær comp (griner)! Vi startede anden halvdel af sæsonen med Jesús Ruiz. Men problemet er, at der er mange begrænsninger: du skal have den samme tidsplan, de samme ønsker på samme tid, så det er ret kompliceret. Min companion er Jesús, men så snart han ikke kan, skal jeg alligevel finde en anden partner.”

Hans rekord for indeværende sæson

Padel Magazine : Vi passerer midtsæsonfasen, men fra dit synspunkt, hvordan vurderer du din sæson indtil videre?

Jérôme : ”Så ja selvfølgelig har jeg forbedringsområder på alle områder. Spillemæssigt har jeg mange ting at arbejde med. Vi har i hvert fald altid noget at arbejde på. Progressionsmæssigt er tanken at fokusere på alt, hvad der er volleying, forsvar mv.

Min sæson synes jeg er ret god, efter at jeg gik glip af mange turneringer: partnere, der blev skadet eller f.eks. Jesús, der plantede mig på 2-3 super vigtige turneringer.

Jeg tror, ​​jeg kunne have gjort endnu en sæson, hvis jeg havde gjort alle disse turneringer, især med hensyn til rangering: fordi det får mig til at miste mange point... Men hey, jeg anser stadig min sæson for at være ret god, jeg nåede stadig semifinaler , finaler osv. Mange gode resultater, selvom jeg missede 2-3 vigtige sejre for at passere en milepæl.

Jeg håber, at det vil falde til ro i slutningen af ​​sæsonen, og hvorfor ikke gå efter en titel?

Jesus Ruiz Jerome Inzerillo Semifinale Utrecht 2022
Jérôme Inzerillo (til højre) med sin spanske partner Jesús Ruiz.

Med Maxime Forcin under de franske mesterskaber for at "få et godt resultat"

Padel Magazine : Du har store deadlines på vej, men jeg ville gerne med dig tilbage til de franske mesterskaber, som nærmer sig med rasende fart. Hvem skal du spille dem med? Har du sat dig selv mål?

Jérôme : “Jeg skal spille med Maxime Forcin, vi kvalificerede os til Normandy league. Vi startede sammen sidste år, da han tilbød mig projektet. Jeg syntes, han spillede meget godt, efter det havde vi ikke mulighed for at spille en masse turneringer. Men vi har allerede vundet en turnering, vi har spillet godt og lavet gode kampe... For nu at sige, at vi skal vinde de franske mesterskaber, er jeg ikke sikker, men under alle omstændigheder skal vi for at få et godt resultat, giv det hele, og så må vi se, hvordan det går."

Det franske hold: "Jeg synes, jeg havde en god sæson at være der"

Padel Magazine : Det franske hold, med verdenerne i slutningen af ​​året, tænker du på det?

Jérôme : "Jeg kunne godt tænke mig ! I kontinuiteten fra sidste år og den gode sæson, vi havde på det franske hold. Det er allerede et år siden, det er andet år... Jeg tror, ​​jeg havde en god sæson at være der, efter det ved man aldrig. Der er praktik om 15 dage, du skal være god i denne praktik, give alt og valgene, det vil være op til træneren at træffe dem. Men under alle omstændigheder, hvis han vælger mig, vil jeg være 200 % med holdet og bag holdet, hvis jeg ikke spiller. “

Padel Magazine : Vi ved, at du er meget investeret udenfor pisterne af padel, kan du fortælle os om dine nyheder?

Jérôme : “Jeg laver mange ting uden for banen: Jeg har et tennisakademi, hvor jeg træner tre børn, jeg får måske to mere, så det betyder mange timer på banen. Jeg giver privatundervisning padel også ; Jeg startede et nyt job som agent i et bureau kaldet K2M: Jeg hjælper spillere fra padel at finde sponsorpartnere, så de også kan komme afsted med noget at lave pengemæssigt.

Og så har vi netop åbnet en hjemmeside, med speciale i organisering af padel i udlandet med et første praktikophold i december i Marbella. Der vil være 5 eller 6 næste år, på steder, der vil ændre sig fra Spanien: måske Ungarn, Kroatien... for at udvikle padel men også opdage nye destinationer. Det gør vi ikke bare padel under disse kurser opdager vi byer, nye kulturer osv.”

Cupra Padel-Point Tour : "For mig padel, det er denne type begivenhed”

Padel Magazine : Du deltog i P500 af den sidste mester i denne Cupra Padel-Point Tour. Ganske vist befinder vi os i dag i endnu smukkere omgivelser end normalt, men hvad inspirerer dette kredsløb dig?

Jérôme : ”Jeg tror, ​​det er en god ting for sporten og udviklingen af ​​sporten. For amatørspillere at opdage et professionelt miljø, er det virkelig fantastisk. Jeg har fulgt Touren siden starten, og jeg synes, at der er en god stemning her, at det er en vidunderlig måde for folk at kunne interagere med professionelle spillere på.

For mig padel, det er præcis denne type begivenhed. Godt humør, venlighed, kampe og fester, jeg oplever, at dette sociale aspekt gavner padel".

Nasser Hoverini

Brænder for fodbold, opdagede jeg padel i 2019. Siden da har det været vanvittig kærlighed med denne sport til at forlade min yndlingssport.