Konkurrerer stadig i dette Italien Major Premier Padel og nykvalificeret til ottendedelsfinalen vendte Jérémy Scatena tilbage til mikrofonen på Padel Magazine om vigtigheden af denne sejr og alt hvad det afføder.

"Objektivt set ændrer det min sæson, min næste sæson og min 2024-sæson..."

Padel Magazine : Du er kvalificeret til den sekstende finale! Er du som en drøm lige nu?

Jeremy Scatena : " Ja ! Især da jeg udnyttede brættet fuldt ud, grundigt, grundigt... Jeg ved ikke engang, hvem jeg spiller i morgen (Redaktørens note: Chingotto / Tello, seedet 4 i turneringen). Jeg lavede min turnering, jeg ved, at jeg mentalt vil blive fornærmet ved at sige det, men det var mit mål. Jeg havde dette skøre maleri. Før jeg spillede Gaspar/Rocafort, så jeg ikke på, hvem jeg spillede. Jeg ville fokusere på målet, som var at komme ind i billedet. Da jeg fandt ud af, hvem jeg var oppe imod, indrømmer jeg, at jeg ikke sov særlig godt, jeg var presset... Jeg tror, ​​jeg var virkelig ikke god i dag, som i går for den sags skyld. På den anden side var jeg modig, og jeg gav virkelig ikke op. Min partner han giver bare slip (griner), han siger bare til mig "Men læg en bold i banen, jeg beder dig". Og jeg siger til mig selv, at jeg fortsætter, og hvis vi ikke skal holde pause og vinde 7-6 i sidste sæt, så gør vi det. Og så er der denne lille pause i 3'eren, som ændrer situationen.

Objektivt ændrer det min sæson i år, min næste sæson og min sæson i 2024. Når du tager 40 point i gennemsnit, og jeg tager 120 i en turnering, og der er 4 turneringer i året... det ændrer mit liv. "

" Du skal udnytte det, du ved aldrig, en skade kan ske. Så du skal spille dit slag grundigt i morgen. Jeg skal lægge ingredienserne i morgen, og jeg vil give slip lidt mere. Jeg skal elske mit liv. Det er virkelig enestående for mig at være her. “

”Jeg giver noget andet end padel, jeg giver mit hjerte"

Jérémy vendte også tilbage til Foro Italico-publikummet, som var samlet for at tage billeder og få en autograf i slutningen af ​​kampen:

“Efter at have vundet kampe som den, med et tilbageslag som det og skrevet så mange autografer, er det virkelig uhørt. Det er egentlig, fordi vi giver noget andet end padel, Jeg giver mit hjerte, jeg giver min passion, og når jeg kan dele det, og folk indser det... For nogle er jeg syg, og for andre lever jeg min passion, og jeg prøver at dele den. Jeg kysser dem alligevel!"

Scatena-tegn-autografer-Italien-Major-Premier-Padel

Hele ITW kan findes her:

Nasser Hoverini

Brænder for fodbold, opdagede jeg padel i 2019. Siden da har det været vanvittig kærlighed med denne sport til at forlade min yndlingssport.