Særlig gæst i 3. etape af Cupra Padel-Point Tour i Caen, leverede Jeremy Scatena sig uden filter (som sædvanligt) til mikrofonen af Padel Magazine.

"Jeg forsøger at give det tilbage padel Giv mig"

Padel Magazine : Første spørgsmål, hvorfor kom du til Cupra Padel Point-Tårn ?

Jeremy Scatena : "Jeg kom her, fordi når jeg kan, prøver jeg at dele min passion og give det tilbage padel giver mig: lidt følelser, en masse lykke! Udover træningerne, som er lidt hårde, er det altid en fornøjelse at være på banen. Så snart jeg kan dele denne fornøjelse, prøver jeg at gøre det. »

Padel Magazine : Cupraen Padel-Point Tour har værdier centreret omkring trivsel, fornøjelse osv. er det værdier, der taler til dig uden for konkurrenceaspektet?

Jeremy Scatena : "Selvfølgelig viser det sig, når jeg spiller: Jeg er udtryksfuld, jeg griner, jeg råber. Dette er for mig padel er virkelig en passion, og det er det, der giver mig mulighed for at stå op om morgenen og være glad. Så det er sikkert, at denne slags begivenhed taler til mig"

Padel Magazine : Du skal spille denne opvisningskamp med Mélissa Martin, Maxime Forcin og Tom Mitjana. Hvilke smukke ting har du i vente til os?

Jeremy Scatena : “I går forestillede jeg mig faktisk, hvad jeg kunne lave under showet, for det er noget, jeg kommer til at gøre mere fra tid til anden. Jeg vil prøve at have det sjovt, jeg har et par kombinationer, der skal bestå under udstillingen. Jeg har sat mig nogle mål, så vi må se, hvad der sker. Til sidst vil jeg fortælle dig, hvis alt er overstået, jeg har 4-5 til at bestå. »

"Mål om at komme ind i Top 100 Premier Padel… og stedet for nummer 2 i Frankrig”

Padel Magazine : Med hensyn til dine nyheder, hvad vil du have på programmet i de næste 2-3 måneder?

Jeremy Scatena : "Med ankomsten af ​​det nye kredsløb Premier Padel, det ændrede min verden af ​​turneringer og mine mål. For det er klart, at det er prestigefyldt at spille på Roland-Garros, i Rom, i Mexico på de steder, der er tennisens flagskib, og det er sikkert, at jeg fokuserede på denne runde der. Mit primære mål er at blive top 100 Premier Padel i slutningen af ​​året. Jeg ved ikke, om det bliver muligt at starte så langt fra, men jeg har en rigtig god start på sæsonen pointmæssigt. Jeg har ikke spillet for særlig store hold endnu, men det er muligheder, der vil opstå, og fra Rom håber jeg. Dette er mit hovedmål...og også at være nummer 2 i Frankrig. »

Padel Magazine : Hvis Cupra Padel-Point Tour eller en lignende begivenhed kom til at brede sig på europæisk skala, men altid centreret om padel amatør, ville du stadig være interesseret i at gribe ind som "gæst" ved denne slags begivenhed?

Jeremy Scatena : " Selvfølgelig. Så snart jeg har ledige weekender og jeg har mulighed for at deltage i arrangementer vil jeg prøve. Jeg vil prøve af to grunde: Vi skal tjene til livets ophold, så nogle gange er vi nødt til at arbejde weekender, fordi vi ikke kun kan spille turneringer; og så for at dele det, vi elsker, er vi der altid, især kl padel Horizon hvor vi havde alle spillerne fra Yvelines til at spille. Vi forsøger at spille spillet og deltage i de arrangementer, der arrangeres. »

"Når et kredsløb organiserer en turnering på Roland-Garros, modsat kan du ikke lave en Challenger i Albacete og udråbe dig selv som den bedste bane i verden bagefter"

Padel Magazine : Sidste spørgsmål, hvordan ser du på padel udvikle sig i løbet af de næste 2-3 år. Tror du, vi vil have et enkelt kredsløb, som vil sejre og have monopolet, eller vil vi forblive i den nuværende situation med flere kredsløb og en forvirret situation?

Jeremy Scatena: " Jeg tror at padel vil blive modelleret på tennis. Det vil sige, at der vil være flere arrangører, som vil købe datoer tilhørende en hovedkreds. Og det her kredsløb der vil forhåbentlig have 100-150 turneringer med store og små turneringer. Og herefter bliver det op til spillerne at vælge, om de vil deltage i en lille turnering eller forsøge at tage et skridt på en stor turnering, sådan ser jeg det. Tværtimod for mig med ankomsten af Premier Padel Jeg tror, ​​det gør, at alle er enige. Når et kredsløb arrangerer en turnering på Roland-Garros, kan du ikke kæmpe og lave en Challenger i Albacete, og udråbe dig selv som den bedste bane i verden bagved. Det synes jeg ikke giver mening. »

For at finde interviewet i sin helhed, sker det her:

Nasser Hoverini

Brænder for fodbold, opdagede jeg padel i 2019. Siden da har det været vanvittig kærlighed med denne sport til at forlade min yndlingssport.