Efter en stor kamp i første runde af Greenweez Paris Premier Padel Major, som endte med en Tredje sæt tie-break tab mod de kvalificerede Sager Nagel og Cordoba, går Jérémy Scatena videre til vores mikrofon.

“En god lodtrækning, men den gik ikke igennem”

Vi havde en god lodtrækning. Det var en god mulighed. Vi spillede mod kvalifikationskampe. Men det skete ikke. Der var næsten 42 grader på jorden. Skoene brændte. Vi er alle trætte.

Det var et stort spil. Jeg tænker især på dette øjeblik på 6/5 i sidste sæt, hvor vi kan gøre det bedre. Vi startede tie-breaket dårligt, og vi tabte det. Vi havde spilleren til venstre, Sager, foran, som slog meget hårdt. Det var svært at lobbe.

"Min krop siger stop"

Jeg er træt, jeg har trukket på reserverne i flere uger med skader, lidt syg, skud mindre godt. Jeg er lidt ved min ende.

Jeg skal på ferie. Min krop gider ikke lege mere. Det ville have været rart at vinde denne kamp lige før denne pause, tag point.

Jeg har store mål inden årets udgang med hensyn til placeringer. Jeg er nødt til at lade batterierne op for at komme så langt som muligt.

Retning Korsika i 10 dage. Jeg vil hvile og nyde. Derefter vil jeg forberede mit program med helt sikkert weekendturneringer og hvile i løbet af ugen.

Sager, spillets MVP

Sager var meget svær at spille i dag. Han spidsede hårdt. Skal vi så gøre andet? Jeg tror ikke, jeg spillede så dårligt, da han spillede lavt, men også på hans baghånd, da han bevægede sig gennem midten.

Jeg tror, ​​at et af kampens nøgleøjeblikke er dette berømte punkt på 6/5 15A, hvor jeg formåede at imødegå Sagels smash. Og Adria vælger at være på min side. Vi mister et point, der blev vundet, tror jeg.

Og så starter jeg tie-breaket dårligt. Jeg træffer nogle taktiske valg, som jeg ikke behøver at træffe. Selvfølgelig er jeg skuffet, men jeg gik efter mig selv. Fysisk var det meget hårdt.

Modstanderne var simpelthen stærkere i dag.

"Mercadal er enestående. Men det kan være negativt"

Adria Mercadal præsterer en exceptionel kamp, ​​hvad angår attitude. Så hvis han kun laver mig kampe på den måde, vil jeg aldrig kunne skifte partner. Det eneste problem er, at nogle gange er det negativt, og det påvirker mig. Vi forsøger at arbejde på den side, så den er mindre negativ, så den følger mig.

Jeg tror, ​​vi kommer til at lave mange flere turneringer sammen. Der er dog chancer for, at vi nogle gange går for at spille med andre spillere. Det er ligesom i et par, nogle gange går det mindre godt. Og det er godt, jeg tror, ​​vi kan se med andre.

Midt i august skal jeg spille med Roger Aromi for Argentina. Vi træner ofte sammen. Til Madrid leder jeg efter en partner. Og i slutningen af ​​august skal jeg være hos Mercadal.

"Måske overtager jeg APT"

Jeg har spillere, der kontakter mig for at spille APT. Men jeg skal være forsigtig fysisk, for jeg har lavet mange turneringer, mange ture.

Jeg er virkelig klar over, at det værste for en spiller padel professionelt er det turene, kufferterne, det snavsede vasketøj, og efter et stykke tid vejer det mentalt meget at komme tilbage om søndagen, for at tage afsted om onsdagen. Jeg vil også spørge mig selv.

Find hele interviewet her:

Frank Binisti

Franck Binisti opdager padel på Club des Pyramides i 2009 i Paris-regionen. Siden padel er en del af hans liv. Du ser ofte ham turnere i Frankrig for at dække de største begivenheder i padel français.