Occitanien vandt Fransk Interleague Championship U14 2023 og bliver den første med titlen liga i denne konkurrence (indtil nu har Interligues Jeunes blandet U14, U16 og U18).

I finalen fandt vi konkurrencens to favoritligaer, og i dette opgør var Occitanie stærkere end PACA:

• Quentin Bernard og Samuel Expert dominerede Tim Baulard Panichi og Hugo Luci 6/3 3/6 6/0
  • Louisa André og Mahaut Bazzo vandt over Juliette Lafont og Camille Biettron 6/1 6/2

Tredjepladsen blev vundet af Ile de France mod Hauts de France 2-1 efter en meget tæt tredje kamp.

For dem, der gerne vil se kampene igen, sker det lige nedenfor:

Plads nu i det franske U18-mesterskab, en konkurrence som du også kan følge med i Padel Magazine.

Xan er fan af padel. Men også rugby! Og hans indlæg er lige så stødende. Fysisk træner af flere padel, graver han atypiske indlæg eller beskæftiger sig med aktuelle emner. Det giver dig også nogle tip til at udvikle din fysik til padel. Det er klart, at han pålægger sin stødende stil som på feltet af padel !