Georges Wakim Egyptian N°1, er en sand elsker af padel. Mødtes under FIP Star finder sted i Kairo, han delte med os sine ambitioner og sin observation af situationen for padel i Egypten.

"Denne turnering er en mulighed for at spille mod typer af spillere, som jeg ikke er vant til at møde"

Padel Magazine : Når du ser klubben, turneringen og spilleniveauet, så tror jeg, du er glad for at se det her i Egypten?

George Wakim: "Selvfølgelig er jeg glad for at se, at Egypten nu kan være vært for turneringer af denne størrelsesorden, og at jeg kan deltage i dem! Forholdene var specielle, især på grund af vinden, men jeg er stadig glad for spilleniveauet, turneringen og organisationen generelt! “

Padel Magazine : Sammenlignet med selve spillet, har du muligheden, vanen, for at spille mod denne type spillere i Egypten?

Georges Wakim : “Helt ærligt nej, det er derfor, jeg synes, det er en god ting at være vært for denne type turneringer. Fordi det giver mig muligheden for at kunne spille mod meget gode spillere, se deres spilleniveau og se, hvilke facetter af mit spil jeg kan arbejde på for at forbedre. “

Formål: at møde konkurrence i udlandet

Padel Magazine : Ville du blive fristet til at prøve at spille internationale turneringer i Europa, Doha eller Dubai?

George Wakim: ” Ja, for eksempel har jeg tænkt mig at gå til første QSI-turnering i Doha. Det er ikke 100% bekræftet endnu, men vi må se, hvad der sker! Når vi vender tilbage til spørgsmålet, er målet selvfølgelig at kunne tage til udlandet og prøve at deltage i forskellige turneringer for at måle mit niveau i forhold til konkurrenterne. “

Padel Magazine : For at vende tilbage til din baggrund, kan du forklare vores læsere og seere, hvordan du startede padel ?

George Wakim: “Nå da vi begyndte at spille padel (2-3 år siden) var vi en gruppe på 8 personer. Først spillede vi kun venskabskampe mellem os, og så begyndte tingene efterhånden at få mere og mere omfang og betydning. I dag er padel er meget større end det var for to år siden i Egypten, og vi er heldige at have mange turneringer her! “

Padel Magazine : I forhold til medierne og befolkningen, hvordan har de det med padel i Egypten ?

Georges Wakim : " I dag er det primært ”fællesskabet padel“Egyptisk, som ser ud til at vokse eksponentielt hvert år, og jeg tror, ​​det er en god ting for spillet og for os spillere. Sponsorerne investerer meget, og vi er glade for at se, at padel vil helt sikkert fortsætte med at udvide. "

"Det, jeg elsker mest ved padel, det er den sociale side"

Padel Magazine : Sidste spørgsmål, hvad kan du lide i padel ? Hvad kan du ikke lide eller gerne vil se mere af?

George Wakim: Det, jeg godt kan lide, er konkurrencen frem for alt! Jeg har spillet tennis, siden jeg var 4 år gammel, så jeg kan virkelig godt lide den konkurrencemæssige side. Men det jeg elsker mest ved padel det er fællesskabet, den sociale side.

Hvad jeg gerne vil se mere er, at her i Egypten er spillerne mere seriøse og fortsætter med at træne mere, så de kan være konkurrencedygtige som de spillere, vi har set i denne turnering! “

For at se interviewet i sin helhed, sker det her:

Nasser Hoverini

Brænder for fodbold, opdagede jeg padel i 2019. Siden da har det været vanvittig kærlighed med denne sport til at forlade min yndlingssport.