Padel Magazine interview Gaël Danic, tidligere professionel fodboldspiller og nu i spidsen for Breizh Padel, et kompleks åbnede i juni sidste år nær Rennes.

Fra fodbold ... til padel !

Padel Magazine : Kan du fortælle mig om din rejse, hvordan gik du fra fodbold til padel ?

Gaël Danic:  Jeg havde en karriere som fodboldspiller. Men du skal vide, at jeg generelt er sportsfan. Jeg kan godt lide at dyrke forskellige sportsgrene, herunder ketchere. Da jeg var på VAFC, plejede jeg at spille padel i Lille med LOSC-spillere (Balmon, Mavuba, Roux). Det var dem, der introducerede mig til denne sport for mere end 10 år siden. Og jeg havde allerede på det tidspunkt fundet det meget sjovt og meget brugervenligt.

Padel Magazine : Hvad var årsagen til, at du begyndte at åbne et center? Hvorfor ikke hellere have lavet en 5-mands fodboldstruktur som andre fodboldspillere før dig?

Gaël Danic: Da jeg startede min karriere indså jeg, at den kunne stoppe når som helst, og derfor har jeg altid regnet med post-karrieren. Jeg fik det ind i mit hoved for 20 år siden at åbne en fodboldkamp, ​​fordi der på det tidspunkt var meget få, og det var allerede innovativt. Men min karriere har givet mig mulighed for at bevæge mig meget rundt, og det virkede utænkeligt for mig at etablere sådan en virksomhed, mens jeg var hundredvis af kilometer fra Rennes.

Siden jeg kom tilbage til regionen, og min karriere er ved at være slut, har jeg fokuseret på denne idé om at etablere et projekt. En dag foreslog nogle venner, at jeg var en del af padel og da vi var færdige ringede jeg til min fremtidige partner og fortalte ham, at vi ikke ville oprette en fodbold, men et kompleks af padel. Han fortalte mig, at han ikke kendte sporten. Af denne grund gik jeg for at lede efter ham hos ham, og jeg sendte ham til et allerede eksisterende kompleks. På to minutter kom han med.

Gael Danic padel breizh padel land af padel indendørs

Padel Magazine : Du er en tidligere professionel sportsmand. Har du nogle faciliteter kl padel ?

Gaël Danic: Som jeg sagde tidligere, er jeg en atlet, der kan lide at dyrke alle sportsgrene. Fodboldspillerne har ofte faciliteter inden for ketchersport. Som mange af mine kolleger spillede jeg tennis i ferierne. Derfor vidste jeg allerede, hvordan jeg skulle holde en ketcher i mine hænder. Tennis var en måde, under re-atletiseringsprogrammer, at arbejde på anden fysisk tilstand end med bolden. Det gav mulighed for en forandring!

"En venlig klub, hvor folk nyder at mødes"

Padel Magazine : Med hensyn til klubben, hvad er dens historie? Kan vi sige, at begyndelsen er vellykket?

Gaël Danic: Med min partner, hr. Jarnot Gwénaël, havde vi i 10 år ideen om at etablere et projekt sammen. Vi ønskede at kombinere forretning og menneskeligt eventyr. Vi gik i gang med padel fordi vi synes, det er fremtidens sport, meget sjovt og frem for alt tilgængeligt for alle generationer.

Du skal også vide, at fodbold er allestedsnærværende her i Rennes, og at markedet allerede er mættet. Fra det øjeblik, vores idé stoppede på padel vi har påbegyndt alle de nødvendige skridt til opførelsen af ​​dette projekt. Vi skulle finde en bygning, investorer, sponsorer og lave en markedsundersøgelse. Som mange andre er vi blevet holdt tilbage af de sanitære forhold, som alle kender. Vi åbnede vores resort den 9. juni.

Gwen og jeg er meget omgængelige mennesker og elsker menneskelig kontakt. Derfor var vores retningslinje at skabe et meget venligt kompleks, hvor folk ville nyde at mødes. Vi er meget glade for starten, kundekartoteket vokser i løbet af dagene, og tilbagemeldingen fra dem er yderst positiv. Det, der viser sig, er, at de ambitioner, vi havde for vores kompleks, bekræftes af kommentarer fra vores kunder, der beskriver komplekset som meget varmt, meget venligt, og hvor kvaliteten af ​​grunden og velkomsten er ved mødet.

breizh padel logoPadel Magazine : Hvad er Breizh-programmet Padel for 2022? Er der nye funktioner i programmet?

Gaël Danic: Vi ønskede at tilbyde kurser af padel begyndelsen af ​​2022, men vi implementerede det snarere end planlagt! Kunder har kunnet tage undervisning hos os siden begyndelsen af ​​november. I starten af ​​2022 vil vi tilbyde godkendte turneringer. Vi tænker, hvorfor ikke afholde nationale konkurrencer, fordi vores felter er godkendt til det. Kort sagt, alt er gjort for at kunne yde maksimalt ud af services til vores kunder!

Xan er fan af padel. Men også rugby! Og hans indlæg er lige så stødende. Fysisk træner af flere padel, graver han atypiske indlæg eller beskæftiger sig med aktuelle emner. Det giver dig også nogle tip til at udvikle din fysik til padel. Det er klart, at han pålægger sin stødende stil som på feltet af padel !