Til stede i Beausoleil som en del af 9. etape af Cupra Padel-Point Tour, Florent Manaudou gik til mikrofonen af Padel Magazine at vende tilbage til forskellige temaer omkring padel og hans karriere.

"Jeg var nødt til at spille padel ti gange i løbet af de sidste fem år, men hver gang er det en fornøjelse”

Padel Magazine : Du er til stede i dag på Cupra Padel-Point Tour, hvilket normalt bringer ganske særlige gæster. Hvordan bedømmer du begivenheden? Har du det sjovt?

Florent Manaudou : ”Jeg har svært ved ikke at have det sjovt, når man spiller padel allerede. Det er en sport, der er super sjov, og da det er tæt på mit hjem, er det ofte smukke steder.

Jeg har været så heldig at være hos Cupra i 2 år, muligheden for at komme bød sig. Jeg er super glad for at være her og at kunne spille især med pro og semi-pro spillere, for det er sådan man lærer hurtigere. »

Padel Magazine : Præcis, hvad var dit første forhold til padel ? Du spiller ofte padel ?

Florent Manaudou : "Der var en klub i nærheden af ​​Marseille, jeg boede i Marseille i 10 år, og en af ​​mine venner, der var livredder der sagde til mig: 'Kom, vi skal spille padel ! ". Jeg vidste det slet ikke, jeg havde åbenbart set videoerne osv. Men jeg havde aldrig rigtig prøvet.

Jeg havde spillet lidt tennis med min far og venner, Jeg havde en lille berøring med bolden, og jeg havde det sjovt meget hurtigt. Det er det, der kommer op meget ofte, når vi taler om padel, men det er det, og det er en meget behagelig sport at dyrke.

Jeg må have spillet et dusin gange i løbet af de sidste fem år. Men hver gang er det en fornøjelse, og hver gang føler jeg, at jeg gør fremskridt. Og endnu mere der med de professionelle (griner). »

Florent Manaudou Forehand

Styrker og svagheder i padel af Florent

Padel Magazine : Jeg tror, ​​du kender dig selv udenad som svømmer. Men hvordan vil du beskrive dig selv som spiller af padel ?

Florent Manaudou : “Jeg har chancen for at kende mig selv rigtig godt, at kende min krop lidt og se hvordan den bevæger sig i rummet. Primært fordi jeg er en atlet på højt niveau, og det er mit arbejdsredskab.

Bagefter er det kompliceret for mig at være på det tørre, fordi jeg ligger i vandet, så det er helt anderledes.

Jeg dyrker stadig ret multisport. Mine største styrker vil jeg sige er styrke, eksplosivitet, og jeg er meget høj, så jeg kan lave mange bolde. Bagefter er bevægelsen lidt mere kompliceret, at forstå hvor bolden er på vej hen. Jeg vil gerne en dag se, at bolden går ud, at jeg også går ud, og at jeg laver et lille specielt træk! Det er min drøm at kunne gøre det, men jeg spiller ikke nok, når jeg er færdig med min karriere tror jeg, at jeg vil spille lidt mere med vennerne. »

Padel Magazine : Vi kunne se dig som svømmer, også som håndboldspiller. hvorfor ikke spiller padel senere ?

Florent Manaudou : “Jeg er nødt til at finde en spiller, der spiller med mig, som er god. Lad ham lære mig det, for at lære på egen hånd er godt, men jeg tror, ​​der er meget vigtige basale ting som i mange sportsgrene. Og hvis vi ikke har dem, får vi dårlige vaner.

Hvis jeg en dag virkelig begynder at spille padel, Jeg er nødt til at tage lektioner med meget gode spillere. »

Hans association på banen med Alix Collombon

Padel Magazine : Du sagde i et interview med Sport Buzz Business, at du ikke kunne vente med at være til en Cupra-begivenhed sammen med Alix. I dag kunne du gøre det, kan du fortælle os om denne oplevelse med Alix?

Florent Manaudou : "Det er fantastisk! Hun lærte mig et par små strøg, et par bevægelser, ketcherstillinger mv.

Jeg kan godt lide at lære ting på egen hånd, fordi jeg kender min krop meget godt. Men når man har sådan en meget professionel, er det fantastisk! Jeg mødte dem (Alix Collombon og Ben Tison) i december sidste år ved et Cupra-event, og jeg ville selvfølgelig gerne spille med meget gode spillere, de er de to franske nummer 1. Der er ikke noget bedre for mig end at prøve at lege med dem !

Jeg legede med Alix, som lærte mig en masse ting, og vi føler, at hun gerne vil dele mere. Jeg synes, det er super hyggeligt, når man brænder for sin sport eller sin aktivitet: at bestå, at give små "tips" sådan med glæde og et smil.

Det er en ret ung sport, men en der blomstrer. Jeg er ligesom 10-årige: Jeg lærer og lytter så meget som muligt! »

"Hvis legene afholdes i et latinamerikansk land, er chancerne det padel Vær tilstede"

Padel Magazine : Sidste spørgsmål, vi ved, at du var olympisk mester i 50m fri i 2012 i London. Apropos de olympiske lege, tror du, at padel har potentialet til at blive en olympisk disciplin på mellemlang sigt?

Florent Manaudou : " Jeg tænker ja. Derudover er der flere og flere licenstagere. Der er bestemt mange spaniere, og det vil helt sikkert være dem, der vinder flest medaljer i padel !

Så ved jeg, at ved legene har hver organisationskomité ret til at tilføje sportsgrene: for eksempel i Tokyo var det karate, i Paris vil det være breakdance... Jeg tror, ​​at hvis legene afholdes i et latinamerikansk land, er chancerne for det padel Vær tilstede.

Bagefter skal det blive der, og det skal være en ret "tilbagevendende" sport, men jeg bekymrer mig ikke så meget om det. padel. Han burde i det mindste være i World Games der sker lige nu. At han laver en passage der, så folk interesserer sig lidt mere for det […], men hey, når man ser det på tv, er det fantastisk.

Det er meget nemt at følge med i, når man kan en lille smule tennis er det samme pointtælling mv. Jeg håber at se padel ved OL i 2032 eller 2036."

Se videointerviewet lige her:

Nasser Hoverini

Brænder for fodbold, opdagede jeg padel i 2019. Siden da har det været vanvittig kærlighed med denne sport til at forlade min yndlingssport.