FIP Rise of Buenos Aires sluttede denne weekend med sejren for Maxi Sanchez Blasco og Federico Chiostri, beboere i A1-kredsløbet Padel.

Argentinerne, henholdsvis 10. og 11. på A1-ranglisten Padel, tog en omvej og udnyttede fraværet af turneringer på Fabrice Pastors kredsløb for at samle et trofæ på deres jord. Begge mænd nød godt af en wild-card for at kompensere for deres manglende point på FIP-kredsløbet.

10. og 11. spillere på A1-rækkefølgen vandt i finalen mod Matias Del Moral (247.) og Santiago Rolla (170.) med en score på 5/7 6/4 6/2.

Maxi Sanchez Blasco og Federico Chiostri vender snart tilbage til banen Premier Padel, da denne sejr tilbød dem en Wild-Card med henblik på P1 i Mar Del Plata, som begynder den 20. maj.

Martin Schmuda

En konkurrencedygtig tennisspiller opdagede Martin padel i 2015 i Alsace og optrådte i et par turneringer i Paris. I dag er han journalist og beskæftiger sig med nyhederne padel mens den fortsætter sin stigning i den lille gule bolds verden!