Få dage før starten på en ny sæson kunne vi tale med Fiona Ligi, tredje franskkvinde og vicemester i Frankrig 2022. Hun vender tilbage kl. Padel Magazine på sit år 2022 og betror sig til sine fremtidige projekter.

"En positiv vurdering"

"Resultaterne for 2022 er meget positive for mig. På nuværende tidspunkt ser jeg det virkelig ikke negativt. Med Laura (Clergue) havde vi en fantastisk sæson, vi havde en fantastisk tid. Ved hver turnering gav vi alt, og vi leverede flotte præstationer, som gav os flotte resultater, uanset om det var i P1000 eller P2000. Jeg er meget stolt af os, fordi vi begge havde et fantastisk år”.

"Det bedste øjeblik, jeg har oplevet i denne sæson, er titlen som franske vicemestre med Laura, fordi det opsummerer vores sæson godt. Vi forsøgte faktisk at opnå de bedste præstationer, og vi blev belønnet på en sidste meget vigtig test. Vi kunne ikke have drømt om bedre, for vi gav alt, og det er meget rart at se, at arbejdet betaler sig..

Mit værste øjeblik i den foregående sæson, jeg vil sige, at det var nederlag mod Belgien ved verdensmesterskaberne i Dubai. Det var en skuffelse for hele holdet. Desværre er det ting, der sker, men vi skal bruge disse erfaringer til at vokse, lære og gøre det endnu bedre næste gang”.

"Spil mere på det internationale kredsløb"

"For 2023, på den franske bane, får jeg spændingen til at vare ved min næste partner. Jeg planlægger at annoncere det i løbet af de næste par dage. Hvad angår arrangementerne, vil jeg selvfølgelig konkurrere i P2000, 1500 afhængigt af datoerne, men også P1000, hvis de ikke er meget langt fra mit hjem, og jeg er ledig. Sidste sæson talte vi 15 spillede turneringer, og i år burde vi ideelt set lave et par flere. Men min prioritet vil selvfølgelig være P2000 og 1500”.

”På den internationale side, som du har set på sociale medier, jeg blev kontaktet af Ali Alegre, en Madrid-spiller, der går i gang med en 100% padel. Hun er super motiveret og vil gerne deltage i flere events på World Padel Tour, A1 Padel og FIP'er. Vi startede vores forening i sidste uge i Alicante, og det gik rigtig godt. Nu skal vi lave en lille kalender sammen hun og jeg for at se vores tilgængelighed. Jeg vil forsøge at flytte på flere datoer i år fra ethvert kredsløb og lege mere med hende, fordi vi kom rigtig godt ud af det”.

Opslå Instagram Fiona Ligi Ali Alegre

"Vi er endnu ikke blevet enige om, hvilket kredsløb vi skal placere os på, det vil afhænge af vores tilgængelighed. Men personligt er det rigtigt, at jeg har en lille præference for A1 Padel for med hensyn til tilgængelighed vil vi sige, at det er lidt enklere, om end bare at deltage i turneringen.

På WPT skal du bede om en Wild-Card, det er længere og mere kompliceret. På A1 Padel, når du er der, kan du gøre krav på de sidste stadier. Hver gang jeg deltog, afspillede jeg billedet. Men hey, som jeg fortalte dig, vil alt dette afhænge af vores tilgængelighed. Jeg er i hvert fald meget motiveret for at spille mere, fordi det vil få mig til at vokse på det personlige plan, men også på mit spilleniveau. I Frankrig fortsætter niveauet med at stige, man må absolut ikke hvile på laurbærrene og jeg tror at det er bydende nødvendigt at se endnu længere og fordoble vores indsats”.

“Stolt over at blive trænet af Alain Henry”

"Jeg er underviser i padel au Padel Squash fra Mas i Perpignan. Jeg tilbyder gruppe- og individuel undervisning. Vi har også skoler af padel Onsdage og lørdage og endelig fik jeg supervision af ungdomskonkurrencegruppen. Derudover tilbyder jeg også sportscoaching til visse spillere, der ønsker at forberede sig til en konkurrence eller kun til dem, der ønsker at komme tilbage i form. Så jeg kan bruge mine evner og min sportslige knowhow til den unge gruppe, som begynder at udvikle sig godt”.

Alain henry

”For mit vedkommende er jeg blevet trænet af Alain Henry siden 2017. Han var min første tennistræner, da jeg var 6 år gammel og år senere blev han min tennislærer. padel. Jeg er virkelig meget stolt af ham, fordi han er en træner og en person, der giver mig mulighed for at lære mere hver dag og sikre, at jeg overgår mig selv ved hver turnering. Jeg betragter ham lidt som disciplinens mester. Han er passioneret, og det viser meget. Det giver dig lyst til at komme videre og investere dig selv mere og mere hver dag. Jeg er virkelig meget glad for at blive trænet af Alain. Med hensyn til min anden kasket har den også en meget vigtig rolle, fordi den giver mig muligheden for at udvikle mig som lærer i padel".

Sebastien Carrasco

Fremtidens naturlæge og brænder for padel, Seb er sundhed/mad herre for Padel Magazine. Han jonglerer mellem pala, quinoa og æteriske olier. I næsten to år nu har han beskæftiget sig med nyheden om den lille gule bold med samme passion.