Trods nederlaget i Mendoza-finalen Premier Padel P1 mod Stupa / Lima udsiger Fernando Belasteguin med stor ydmyghed en dom, der helt sikkert vil forblive i annaler padel og sport.

Vi ser Arturo Coello, meget frustreret i slutningen af ​​kampen. Og alligevel giver Bela ham et genoprettende smil. Nederlaget er svært at indkassere med denne utrolige kamp i 3 sæt, som ender i tie-break i 3. sæt (6/2 4/6 7/6 (10/8)).

Men denne turnering vil forblive den smukkeste i hans liv. Foran alle hans sejre. Fernando Belasteguin :

Den bedste turnering jeg har spillet i mit liv!

Pablo/Franco Jeg elskede at deltage og kæmpe imod dig, nyd din velfortjente sejr!

Arturo Coello tak, og du ved, hvor meget jeg sætter pris på dig.

Til publikum... du fik mig til at græde hele ugen, TAK TAK!

Frank Binisti

Franck Binisti opdager padel på Club des Pyramides i 2009 i Paris-regionen. Siden padel er en del af hans liv. Du ser ofte ham turnere i Frankrig for at dække de største begivenheder i padel français.