I anledning af en Wilson begivenhed organiseret kl Casa Padel (St. Denis), Thibault Le Rol taber et stykke information, som alle fans af padel Franskmænd ventede: du padel på fransk tv (sandsynligvis Bein Sports) meget snart?!

Du padel på Bein Sports?

"Vi vil være i stand til at se padel på fransk tv på kort tid. Det er uofficielt, og jeg kan ikke give dig kanalen, men det var en af ​​mine ideer på det tidspunkt. Jeg er meget glad for padel hvilket er bedre og bedre filmet. Jeg er glad for, at det sker på fransk tv. ”

Vi forstår, at det sandsynligvis kunne være Direct Sports, som overtager rettighederne til World Padel Tour.

”Det var mit ønske, at denne kanal udsendte padel en dag, og jeg tror, ​​det løb sin gang. For min del ved jeg ikke, om jeg er tilbage på Bein Sports, det er meget komplekst. ”

Thibault Le Rol er i øjeblikket på Amazon Prime, med kampen i nattesessionen den Roland-Garros.

”Jeg prøver fra tid til anden at tale om padel i luften. Jeg talte allerede om det på Bein Sports på det tidspunkt. ”

Thibault Le Rol, en spiller der går videre

”Jeg har spillet i 3 år på Casa Padel. Jeg skrider frem lidt efter lidt på mit ydmyge niveau. Så vi har denne nye helrøde domstol med Wilson-vennerne. Vi gør fremskridt! ”

”Denne røde domstol er en meget god idé fra Casa Padel. Det klikker, og det er meget behageligt at spille. Farverne skiller sig godt ud med den gule kugle. Jeg spiller også med Wilsons udstyr. ”

Wilson Casa padel panorama

”Jeg har lavet mange turneringer. Jeg vandt en eller to P100, efter P500 er det sværere. Og så Casa P1000 Padel Sommetider ! Jeg begynder at rejse rundt i Ile de France, og nogle gange endda Frankrig for at spille turneringer! ”

 

Oplysninger om padel fjernsyn skal tages med et saltkorn. Faktisk, hvis vi skal padel på fjernsyn er det ikke a priori før næste sæson, hverken marts eller april 2022. Og vi ved, hvor hurtigt ting kan gå i padel, på den ene eller anden måde.

Lorenzo Lecci López

Fra hans navne kan vi gætte på hans spanske og italienske oprindelse. Lorenzo er en flersproget passioneret sport: journalistik ved kald og begivenheder ved tilbedelse er hans to ben. Dens ambition er at dække de største sportsbegivenheder (Olympiske lege og verdener). Han er interesseret i situationen i padel i Frankrig og tilbyder udsigter til optimal udvikling.