Daniela Hantuchova, en tidligere 5. rangeret tennisspiller i verden, flyttede til padel à Roland-Garros med Arnaud Di Pasquale, Camille PinOg Simon Boissé.

”Jeg ville ikke sige, at jeg spillede et meget godt spil, men jeg spillede meget morede. Dette er kun tredje gang, jeg spiller. Jeg lærer stadig reglerne og lærer at bruge vinduerne. ”

”For os tidligere tennisspillere er dette den bedste måde at lave cardio på igen, det er den perfekte sport ! "

"Jeg vil spille igen. Vi talte for at gå og spille vores næste spil. Det bringer så meget glæde. Du har lyst til at bevæge dig som tennis, men det er en anden sport. Mentalt er det forfriskende".

Lorenzo Lecci López

Fra hans navne kan vi gætte på hans spanske og italienske oprindelse. Lorenzo er en flersproget passioneret sport: journalistik ved kald og begivenheder ved tilbedelse er hans to ben. Dens ambition er at dække de største sportsbegivenheder (Olympiske lege og verdener). Han er interesseret i situationen i padel i Frankrig og tilbyder udsigter til optimal udvikling.